Увага! З 00:00 годин 19 жовтня 2020 року місту Первомайський встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки.
Увага! З 00:00 годин 19 жовтня 2020 року місту Первомайський встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Увага! З 00:00 годин 19 жовтня 2020 року місту Первомайський встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

За даними медиків, на ранок 19 жовтня діагноз COVID-19 мають 262 мешканців міста.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених епідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року № 956 «Зміни, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» .

Місту Первомайський встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки з 00:00 години 19 жовтня 2020 р.

Обмеження червоної зони:

-заклади харчування працюватимуть до 20:00;

-закриваємо фітнес-центри і спортзали;⠀

-торговельно-розважальні центри працюватимуть до 20:00;

- закриваємо відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Обмеження зеленої, жовтої та помаранчевої зон зберігаються.

Наголошуємо на необхідності беззаперечного дотримання протиепідемічних заходів! Наше здоров'я багато в чому залежить від нас самих.

 

Переглядів: 2158
Дата публікації: 14:28 19.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>