Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: СПОРТ
Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п\

Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: СПОРТ

Микола Бакшеєв: «Місто має чудовий спортивний досвід участі, організації та проведення не тільки міських, а і Всеукраїнських та міжнародних змагань. Ми маємо ким і чим пишатися! Також усім відомо, що заняття спортом та здоровий спосіб життя не тільки роблять людей здоровими, а і зближують та згуртовують. Саме тому, розвиток спортивної галузі протягом нашої каденції був одним з пріоритетних напрямків роботи, про що свідчать не тільки досягнення спортсменів, а і зміни в спортивній інфраструктурі міста. Продовжуємо рухатися в напрямку розвитку спортивної галузі і надалі. Цілком впевнений, що спорт та активний відпочинок - запорука здорової, згуртованої, сильної громади!»

Міською владою зроблено акцент на розвиток спорту серед школярів та юнаків. Адже спортивна молодь – здорова згуртована громада, заряджена на успіх.



Серед юнацьких видів спорту вже стало традиційним проведення змагань на першість міста серед школярів з футболу, баскетболу (хлопці), легкоатлетичного чотирьохборства, легкоатлетичної естафети присвяченої Дню міста, «Крок до здоров’я», міські змагання «Козацький гарт». 



До святкування Дня фізкультурника проводилися змагання з мініфутболу, баскетболу, легкоатлетичні естафети. Проведені змагання з футболу «Турнір 1000 команд», баскетболу 3х3, малі Олімпійські ігри «Діти Харківщини».

Серед досягнень юних спортсменів міста:
Футбольні команди – срібні та бронзові призери чемпіонатів області різних сезонів.



Волейбол Юнаки - бронзові призери Чемпіонату області, чемпіони області та України, чемпіони України «Шкільна ліга»; Дівчата – чемпіонки області та срібні призерки чемпіонату України з пляжного волейболу; срібні призерки Чемпіонату області з пляжного волейболу, чемпіонки області.

Легка атлетика – чемпіони області, срібні та бронзові призери чемпіонату області;

Гімнастика художня – чемпіони області.



Пауерліфтинг – чемпіонські звання, срібні та бронзові винагороди здобули дівчата і хлопці на Всеукраїнських та обласних змаганнях.

У загальноосвітніх закладах міста постійно проводяться такі масові заходи: змагання з армреслінгу, армліфтингу, богатирські ігри, марафон з жиму, спортивні змагання: «Нумо, дівчата!», футбольний, волейбольний та баскетбольний турніри, настільний теніс, дні здоров’я, проведено військово-спортивний захід, присвячений Дню українського козацтва та Дню захисника України та ін.



«Первомайський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організовує та проводить наступні спортивні змагання та заходи:
– Міські змагання «Козацькі розваги»;
– Відкрита першість міста Первомайський зі стрітболу;
– Обласні фінальні змагання з футболу «Шкіряний м’яч»;
– Турнір ХОЦФЗН «Спорт для всіх» з футболу;
– Міські змагання з пляжного волейболу;
– Ярмарок спорту та інші.



Враховуючи, що м.Первомайський має міцну спортивну спільноту, ми виступали ініціаторами проведення різних спортивних змагань в різних вікових, вагових та інших категоріях: за підтримки міської влади проводився традиційний легкоатлетичний пробіг «Біг для всіх»,



триатлон «Перекоти Поле»,


пробіг «Западня трейл» та велотур фортецями Слобожанщини «TOUR De FORT», який збирає учасників з усієї України.




Разом з проведенням спортивних заходів, пріоритетним напрямком діяльності міської ради було збільшення спортивних об’єктів в місті.



Спортивна інфраструктура міста, яка з’явилась за часи каденції:
В червні 2018 року в місті відкрито фізкультурно-оздоровчий комплекс «Ангар». В нього було інвестовано з різних джерел фінансування близько 14 млн. грн.



Біля ФОКу «Ангар» побудовано спортивний майданчик зі штучним покриттям (2 млн. 378 тис.грн.) та проведено облаштування дренажу та благоустрій території навколо нього на суму 297,95 тис.грн.



Поряд облаштовано поле для мініфутболу (встановлено новий паркан) на суму 300 тис.грн, майданчик для гри в пляжний волейбол – 200 тис.грн., побудовано спортивний майданчик для воркауту та фітнесу на території ліцею №7, на суму 200 тис.грн, також відкрито майданчик для стрітболу, близько 50 тис.грн, та спортивний майданчик з тренажерами. Це улюблене місце для занять спортом та відпочинку.



За два роки ФОК здобув і популярність, як місце для розваг і проведення вільного часу у дітей і дорослих. Біля будівлі розташовані баскетбольні майданчики для гри у вуличний баскетбол. Є там і два поля зі штучним покриттям, які заповнюються чоловічими збірними футбольних гравців та жіночими компаніями любителів фітнесу і стретчингу. Літній майданчик для гри у пляжний волейбол завжди заповнений волейболістами різного рівня майстерності. На асфальтованому покритті біля ФОК «Ангар» катаються дітлахи на велосипедах, скейтах, самокатах. На дитячих та спортмайданчиках завжди лунає дитячий сміх. Лавочки біля комплексу у вечірній час переповнені первомайцями та гостями міста.



Ось це і є справжнє місце для тренувань і розваг, де збігаються інтереси різних поколінь.


Загалом, на розвиток спорту м.Первомайський з різних джерел фінансування інвестовано 27 млн. 388 тис. грн.



Микола БАКШЕЄВ: «Спорт та активний відпочинок – запорука здорової, згуртованої, сильної, громади!»



 

Переглядів: 572
Дата публікації: 15:58 19.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>