ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 26 жовтня 2020 року Первомайський № 173
	ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
	 ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 26 жовтня 2020 року Первомайський  №  173

ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 26 жовтня 2020 року Первомайський № 173

Про забезпечення виконання карантинних заходів епідемічної небезпеки на території міста Первомайський Харківської області

Згідно норм  постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиих заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2» з врахуванням  змін внесених постановою Кабінету Міністрів України від 12серпня  2020 року № 712 « Про внесення змін  до постанов  Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2020 №331 і від 22 липня 2020 №641», на виконання  протоколу № 31 від 23 жовтня  2020 року позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, з метою запобігання поширенню на території міста   Первомайський  Харківської області коронавірусу COVID-19, відповідно рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 26.10.2020 р. №198 «Про надання частини щорічної основної відпустки міському голові БАКШЕЄВУ М.М.»,керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 1. Встановити з 00.00 годин 26 жовтня 2020 року на території  міста Первомайський Харківської області додаткові протиепідемічні обмеження:

1.1. Встановити режим  роботи  для  суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) з 7-00 до 20-00 години..

1.2. Встановити режим  роботи  для суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення з 7-00 до 20-00 години.

1.3  Встановити  режим роботи, без обмежень у часі, для  суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом торговельної діяльності, діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

1.4.   Встановити режим роботи для  торгово - розважальних центрів ( відділи продовольчої групи без обмежень) з 7-00 до 20-00 години.

1. 5. Проведення тренувань здійснювати  на відкритому повітрі  та у спеціалізованих залах, які відповідають вимогам і облаштовані необхідним обладнанням для відповідного виду спорту за умови не більше 10 осіб у групі для залів, з проведенням температурного скринінгу та дотриманням санітарно- епідемічних вимог.

2.Заборонити  :

2.1 Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів «автоконцертів».

2.2.Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.

2.3.Відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально- психологічної допомоги, соціального патрулювання.

3. Керівникам підприємств, установ, організацій та закладів незалежно від форми власності взяти до відома, що на території регіону або окремої адміністративно-територіальної одиниці регіону де  установлено “жовтий”, “помаранчевий” та “червоний” рівень епідемічної небезпеки, додатково можуть застосовуватись обмежувальні протиепідемічні заходи, визначені рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій або органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

4.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник міського голови                                                  Антон ОРЄХОВ

 

Переглядів: 1180
Дата публікації: 13:34 28.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>