Виконавчий комітет Первомайської міської ради оголошує конкурс з придбання трикімнатної квартири у місті Первомайський Харківської області.
Виконавчий комітет Первомайської міської ради оголошує конкурс з придбання трикімнатної квартири у місті Первомайський Харківської області.

Виконавчий комітет Первомайської міської ради оголошує конкурс з придбання трикімнатної квартири у місті Первомайський Харківської області.

Квартира буде придбана у комунальну власність територіальної громади міста Первомайський за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на умовах, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 2017 року № 769.

Вимогами до житла, яке пропонується на конкурсний відбір, є:
- розташування на території міста Первомайський;
- наявність інженерних комунікацій;
- відповідність встановленим санітарним і технічним вимогам;
- відсутність заборгованості за житлово-комунальні послуги та електроенергію
Для участі в конкурсі просимо надати:
- заява з зазначенням вартості квартири;
- копія паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків;
- копію документа, який посвідчує право власності на квартиру;
- копію технічного паспорта на квартиру.
- довідка про відсутність заборгованості за житлово-комунальні послуги;
- фотокартки квартири.
Пропозиції надавати в письмовому вигляді за адресою: Харківська область, місто Первомайський, Проспект 40 років Перемоги, будинок 1.
Термін прийняття пропозицій на участь в конкурсі для придбання житла у комунальну власність за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб до 23.11.2020 року.
За інформацією звертатися до відділу з обліку житла та управління об’єктами комунальної власності виконавчого комітету Первомайської міської ради. Телефон для довідок: 0574836165. Е-mail: kommaino2007@ukr.net.
Переможцями визначаються учасники конкурсу, які подали найбільш вигідні конкурсні пропозиції. Пріоритетними критеріями відбору є: відповідність встановленим санітарним і технічним вимогам; наявність ремонту, поверх розташування квартири, віддаленість до школи, дитячого садка, тощо. При рівних пропозиціях, найбільш економічно вигідною є пропозиція з найнижчою ціною.
Перший заступник міського голови Антон Орєхов
Переглядів: 460
Дата публікації: 08:46 16.11.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>