Звіт відділу культури і туризму
Звіт відділу культури і туризму

Звіт відділу культури і туризму

Про проведену роботу в період з 23.11.2020- 27.11.2020 р.

За поточний робочий тиждень, з 23 по 27 листопада працівниками комунального закладу «Первомайський міський  ПК «Хімік»» виконано наступне:

  • Відбулось відкриття мініпроєкту який став одним з переможців традиційного щорічного обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» «Друга громадська вбиральня», розташованої на першому поверсі ПК «Хімік». Згідно проєкту в приміщенні було проведено монтажно-будівельні роботи та його облаштування. Вбиральню  відремонтували та адаптували під людей з обмеженими можливостями, матусь з малими дітками. Завдяки реалізації даного мініпроєкту також створено комфортні умови для працівників, вихованців профільних гуртків та відвідувачів культурного закладу.
  • Працівники ПК «Хімік» взяли участь у театралізованій презентації мініпроєкту «Діджиталізація музейної справи» в Первомайському краєзнавчому музеї. Це ще один із переможців в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».
  • Готується до публікаціїї відеокліп на честь вшанування жертв голодоморів.
  • Встановлено відеоспостереження у Другій громадській вбиральні та виведено на єдиний екран усі камери, що встановлені навколо та всередині ПК «Хімік».
  • Триває капітальний ремонт кабінету №4 для переобладнання на В музичному відділенні та художньому відділі заняття продовжуються
  • офлайн.
  •  Відповідно до наказу директора КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» від 01.09.2020 року №12-аг у закладі проводяться наступні протиепідемічні заходи:
  • - на вході до школи розташовується дезінфекційний засіб для знезараження рук;
  • - працівники мистецької школи під час перебування в приміщеннях загального користування (коридорах, туалетних кімнатах тощо) використовують засоби індивідуального захисту;
  • - коридори, туалетні кімнати протягом дня обробляються дезінфікуючими засобами.

 Придбано керамогранітну плитку для підлоги в музичному відділенні.

В каб. №20 встановлено 3 крани. В музичному відділенні почалися академічні концерти.репетиційну студію для вокального колективу «Million voices».

Минулого тижня працівники бібліотек взяли участь у конференції Громадської спілки «Культурна Ліга Сходу», щодо участі у проєкті «Школа дистанційного навчання «Майстерня».

Бібліотекою для дорослих підготовлена відео презентація книг «Сучасна українська література», яка розміщена на сторінці бібліотеки у Фейсбуці. З 25 листопада в залі міської бібліотеки діє виставка творчих робіт читачок-майстринь «Світ рукоділля».

Представники молодіжного центру хаб «Комора» брали участь утриденному форумі «Ефективний менеджмент молодіжних центрів».

В музеї було презентовано проєкт «Діджиталізація музейної справи»- оснащення музею сучасною цифровою технікою. В рамках обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє», який був реалізований громадською організацією «Моушн+», музей отримав інструменти розвитку внутрішньо-музейної справи, зовнішньо-культурної діяльності та туризму в цілому. Це підвищіть рівень ефективності роботи музею, дасть можливості виробляти більш якісний продукт завдяки сучасному обладнанню.

            Дякуємо Харківській обласній раді та Первомайський міській раді за підтримку даного проекту! Урочисте відкриття відбулося з дотриманням усіх карантинних вимог. Проект приймала поважна комісія на чолі з міським головою Миколою Миколайовичем Бакшеєвим, у складі секретаря міської ради Чемшита Сергія Олександровича та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Харченко Ніни Петрівни. Для презентації була підготована театралізована програма по усім залам музею, з демонстрацією отриманої техніки та нових можливостей. На початку всі здійснили віртуальну подорож музеєм у супроводі хранительки музею Клеопатри Лихачової. Для створення настрою та камерної атмосфери пролунав неперевершений спів Станіслава Крючкова. В кожній експозиції окрім звичного наративу та етикетажу, комісію супроводжували відео- та аудіо-матеріали. Окрасою дійства стали живі скульптури за тематикою кожного залу, у виконанні працівників Палацу культури «Хімік». В театральній вітальні комісію зустрів поетичний виступ у виконанні Наталії Іващенко. На завершення поважну комісію та учасників презентації пригостили надзвичайно смачною військово-польовою кашею. Висловлюємо велику вдячність за підтримку та допомогу начальнику відділу культури і туризму Ользі Анатоліївні Павловій, директорці Палацу культури «Хімік» Ірині Михайлівні Петровій, авторці проекту Людмилі Федорченко, режисеру- постановнику Ларисі Олексіївні Троцько, художньому керівнику Наталії Сосовні Письменній, та неймовірним і яскравим працівникам Палацу культури «Хімік»!

Родзинкою презентації стала фото-виставка «В об'єктиві часу», яка була зроблена з використанням нового обладнання. Це проект молодої фотохудожниці Юлії Дейнеко, яка відтворила у сучасному часі світлини нашого міста з архівів фотохудожника Миколи Олександровича Дьоміна, музею історії та залізничної техніки Південної залізниці, музею Первомайського професійного ліцею, з особистих архівів мешканців міста Первомайський та архіву Первомайського краєзнавчого музею.

Начальник відділу культури і туризму        Ольга ПАВЛОВА

Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Переглядів: 531
Дата публікації: 10:24 27.11.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>