В міській раді обговорили питання з благоустрою
В  міській раді обговорили питання з благоустрою

В міській раді обговорили питання з благоустрою

У міській раді відбувся круглий стіл: «Благоустрій м. Первомайський. Проблемні питання та шляхи їх вирішення»

                 Під головуванням заступника міського голови Ніни Харченко в приміщенні Первомайської міської ради  провели засідання круглого столу із підприємцями міста, які здійснюють свою діяльність в ½ мікрорайоні та вулиці Кіндратьєва з питань організації благоустрою в м. Первомайський . У заході  взяли участь   начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю та благоустрою території Первомайської міської ради Руслан Коваленко, директор КП «Жилсервіс» Владислав Ключка, начальник дільниці з благоустрою міста, економіст з договірних та претензійних робіт, головний економіст КП «Жилсервіс». Ця тема не втрачає актуальності, оскільки благоустрій населених пунктів набирає все більшої популярності.
               Заступник міського голови Ніна Харченко нагадала підприємцям про необхідність утримувати в належному стані закріплену територію адже благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Вона подякувала підприємцям, які намагаються створити особливу атмосферу біля своїх магазинів та офісів, адже дбають не лише про свою рекламу, але й про місце, де вони знаходяться. Також заступник міського голови підняла питання заключення договорів на послугу вивезення ТПВ, утримання спільного майна в багатоквартирних будинках, заборгованості за договорами, якість надання послуг КП «Жилсервіс» та інші.
 Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю та благоустрою території  Руслан Коваленко розповів про введення паспортів благоустрою об’єкта. Такі паспорти будуть містити графічну документацію, в якій визначаються границі та площа закріпленої території, вимоги щодо благоустрою та утримання даної території, вимоги щодо ремонту будівель та споруд. Це дозволить упорядкувати роботу з благоустрою та покращити стан закріплених за підприємцями територій.
 Директор КП «Жилсервіс» повідомив підприємців, які знаходяться у 57 гуртожитку, про проведення ремонтних робіт інженерних мереж гуртожитку та необхідність укладання договорів на надання послуг з управління багатоквартирним будинком. Підприємці погодились з пропозицією, розуміючи про їх зобов’язання, як співвласників багатоквартирного будинку.
В свою чергу, підприємці звернулися з проханням переглянути тарифи на послугу з вивезення побутових відходів  та підійти до їх формування індивідуально.
Основним висновком всіх учасників круглого столу був визначений початок спільної плідної співпраці, спрямованої  на розвиток міста. Всі розуміють, що красивим і чистим місто буде тоді, коли дотримання правил благоустрою первомайцями  стане нормою.
 

Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Альбом: В  міській раді обговорили питання з благоустрою
Переглядів: 703
Дата публікації: 16:26 26.01.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>