Незабаром до своїх обов’язків може приступити поліцейський офіцер громади
Незабаром до своїх обов’язків може приступити поліцейський офіцер громади

Незабаром до своїх обов’язків може приступити поліцейський офіцер громади

З пропозицією запровадити проєкт «Поліцейський офіцер громади» до Первомайської міської ради звернувся керівник Первомайської Національної поліції.

Для розгляду цього питання сьогодні, 3 лютого 2021 року, була проведена робоча нарада, в якій від міської ради прийняли участь: перший заступник міського голови Антон Орєхов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Харченко, депутат міської ради Сергій Чемшит, від відділу Національної поліції України – в.о начальника відділення поліції №1 Лозівського РВП  ГУНП  у Харківській області  Павло Калган, заступник начальника відділення поліції №1 Лозівського РВП  ГУНП  у Харківській області Роман Шеліхов та начальник сектору превенції  відділення поліції №1 Лозівського РВП  ГУНП  у Харківській області Сергій Третяков.

Представники поліції розповіли про особливості запровадження проєкту,  позитивні приклади змін у громадах, де вже були запроваджені поліцейські офіцери громад. Наголосили, що одним з основних моментів такої реформи поліції є  підвищення відсотку розкриття злочинів та покращення взаємодії з громадськістю.

Керівники Первомайської  міської ради підтримали подібну пропозицію правоохоронних органів і запропонували винести питання на розгляд депутатських комісій міської ради та на чергову сесію.  У разі підтримки ініціативи, будуть вноситися зміни до Програми «Безпечне місто».

Хто такий Поліцейський офіцер громади? -  дивіться у відео за посиланням:  https://youtu.be/omFGVU_pI4E

Альбом: Незабаром до своїх обов’язків може приступити поліцейський офіцер громади
Альбом: Незабаром до своїх обов’язків може приступити поліцейський офіцер громади
Альбом: Незабаром до своїх обов’язків може приступити поліцейський офіцер громади
Переглядів: 701
Дата публікації: 13:32 03.02.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>