Сьогодні міський голова підписав Угоду про спільну діяльність зі службою зайнятості
Сьогодні міський голова підписав Угоду про спільну діяльність зі службою зайнятості

Сьогодні міський голова підписав Угоду про спільну діяльність зі службою зайнятості

7 квітня міський голова Микола Бакшеєв та директор обласного центра зайнятості Володимир Міненко підписали Угоду про спільну діяльність.

Угода  передбачає встановлення партнерських відносин та взаємовигідне співробітництво в реалізації державної політики зайнятості, соціально-економічних програм та інфраструктурних проєктів, орієнтованих на підтримку підприємницьких ініціатив, створення робочих місць, проведення профілактичних заходів із попередження і подолання безробіття.

В ході зустрічі було обговорено декілька напрямків спільної діяльності.

Микола Бакшеєв підсумував: «В нашому місті великий прошарок людей, які відносяться до соціального контингенту.  Багато городян користуються послугами центру зайнятості. Підприємства, які були під впливом економічної кризи внаслідок пандемії отримували виплати, передбачені різними програмами.

Ми співпрацюємо зі службою зайнятості і в напрямку громадських робіт. Весною достатньо велика кількість робіт з упорядкування та благоустрою громади.

Сьогодні ми підписали угоду, яка має досить широкі рамки. Це і навчання спеціалістів, і перекваліфікація. Ми плануємо залучити цей центр у разі, якщо місто буде відібрано переможцем проєкту  Єврокомісії з реалізації плану економічного розвитку громади. Тоді в нагоді стануть можливості навчального центру обласного центру зайнятості, бо та ідея, яку ми закладаємо - це ягідний кооператив. І потрібно буде навчання з агротехнології. Центр має атестовану спеціальністьз надання освітніх навичок схожого напрямку.

То ж  з впевненістю можна сказати, що ми маємо багато напрямків для співпраці».

 

Альбом: Сьогодні міський голова підписав Угоду про спільну діяльність зі службою зайнятості
Альбом: Сьогодні міський голова підписав Угоду про спільну діяльність зі службою зайнятості
Переглядів: 592
Дата публікації: 13:46 07.04.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>