Звіт відділу культури і туризму
Звіт відділу культури і туризму

Звіт відділу культури і туризму

Про проведену роботу за період 02.04-08.04.2021 р.

З 2 по 8 квітня 2021 року комунальним закладом «ПМПК «Хімік»» була проведена наступна робота:

- навколо колишнього танцювального майданчика, що навпроти ПК «Хімік», проведено прибирання прилеглої території;

- у приміщенні ПК на першому поверсі, а в майбутньому – новому просторому приміщенні для Народного театру «Сучасник», розпочато ремонт, наразі замінено радіатори опалення та розпочато фарбування стін;

- в кабінеті №4, майбутній репетиційній кімнаті вокальної студії «Million voices» триває оздоблення стелі;

- в  Первомайському краєзнавчому музеї працівниками ПК «Хімік» та активістами хабу [КОМОРА] змонтовано та освітлено вітрини для нової виставки;

- надано допомогу працівниками ПК «Хімік» Ржавчицькому будинку культури: змонтовано 6 ліхтарів сценічного освітлення та відремонтовано підлогу у глядацькій залі .

         Закінчилась робота журі XIV Відкритого Обласного конкурсу дитячого малюнку «Хліб у моїй уяві», який  проходив протягом березня2021 року.

          До участі в онлайн- конкурсі надійшло 284 роботи учнів з 33 шкіл з м.Харкова, Харківської та Миколаївської області. В цьому році конкурс проходив в онлайн форматі.

         Конкурс відбувся за сприянням та підтримкою Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Первомайської міської ради, відділу культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради, ТОВ КВФ «Рома», ТОВ «Терра».

За підсумками роботи журі переможцями визнані і учні Первомайської дитячої школи мистецтв:

ГРАН-ПРІ     –      Лозовська Поліна, викладач Наталя КОРШУНОВА.

ЛАУРЕАТИ

ІІ вікова категорія (10-13 років)

1. І ст. Расторгуєва Дар`я, викладач Сергій ЯРЖЕМСЬКИЙ;

2. ІІІ ст. Ясинська Анна, викладач Наталя КОРШУНОВА;

ІІІ вікова категорія (14-17 років)

1. І ст. Пушкар Анжеліка, викладач Микола КАЛІНІЧЕНКО;

2. ІІ ст. Русляков Едуард, викладач Сергій ЯРЖЕМСЬКИЙ;

3.ІІІ ст. Докунін Дмитро, викладач Наталя КОРШУНОВА;

ДИПЛОМАНТИ

IІ вікова категорія (10-13 років)

1.Черняк Софія, викладач Наталя КОРШУНОВА;

IІI вікова категорія (14-17 років)

1.Юнаш Альбіна, викладач Сергій ЯРЖЕМСЬКИЙ.

Учні музичного відділення КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» брали участь у Всеукраїнському (онлайн) вокальному конкурсі «Незабутня Квітка Цісик»:

1.Ансамбль «Посмішка» - лауреат 3 ст. (кер. Тетяна КОРОЛЬ, конц.Ольга ВАКУЛЕНКО);

2.Вокальний ансамбль «Експромт» - учасники (кер.Ніна КАЛІНІЧЕНКО, конц. Олена УСІЧЕНКО);

3.Лук'янченко Тетяна - учасник (кер.Тетяна КОРОЛЬ, конц. Лариса КОРНЄЄВА).

Також, учні музичного відділення КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» стали  переможцями  в Online фестивалі «Talents of the 21st century» 2020» (2021 р., Республіка Болгарія):

Потапов Лев - лауреат I ступеню (викладач Наталя ЄВДОКИМОВА);

Непокупний Микита - лауреат I ступеню (викладач Наталя ЄВДОКИМОВА);

Шихова Мішель - лауреат I ступеню (викладач Наталя ЄВДОКИМОВА);

Фортепіанний дует у складі викладачів Наталя ЄВДОКИМОВА та Тетяна ТРОФИМОВА - лауреат I ступеню.

         В центральній бібліотеці продовжується промоція нових книг, отриманих за державною програмою поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Підготовлені та опубліковані відеоролики з книжковими презентаціями.

В бібліотеці для дітей оформлено книжкову виставку до Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я: «Спортивний ліцей для малюків».

Бібліотекарі Сиваської та Ржавчицької бібліотек протягом тижня беруть участь у семінарі з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників в Обласному центрі підвищення кваліфікації працівників культури.

В хабі «Комора» триває голосування за кандидатів на вступ до складу Молодіжної ради. Ігрові вечори від клубу інтелектуальних ігор «Дайс» проходять щотижня у вівторок, четвер, суботу.

На базі міської бібліотеки проведено тренінг для медичних працівників «Адвокаційна кампанія з питань організації роботи закладів медицини на території громад Лозівського району» в рамках проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді».

Працівники бібліотек взяли участь у прибиранні території поруч з Палацем культури «Хімік» та території біля бібліотеки. Проведена молодіжна толока по прибиранню альпінарію та евент-зони.

В Грушинській сільській бібліотеці велась робота по підготовці фонду до списання. Разом із Будинком культури бібліотекар взяла участь в акції з благоустрою території «Зелена толока». 6 квітня на базі Грушинського будинку культури провели товариські змагання з настільного тенісу до Всесвітнього дня настільного тенісу та Міжнародного дня фізичної культури. 7 квітня проведена традиційна акція по обслуговуванню читачів удома «Книгоносіння». Завідувач бібліотеки пройшла онлайн навчання на платформі ED ERA за напрямком «Захист персональних даних» та отримала відповідний сертифікат.

                 В Первомайському краєзнавчому музеї у виставковому залі експонується нова весняна виставка авторських прикрас Вікторії Катковської-Князевої. В музично-театральній вітальні працівниками музею проводиться робота щодо оновлення залу.

Всі заклади культури  працюють в карантинному режимі.

Начальник відділу культури і туризму        Ольга ПАВЛОВА

Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Переглядів: 509
Дата публікації: 10:34 09.04.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>