Конструктивна робота чи політичні амбіції? Частина депутатів саботувала позачергову сесію
Конструктивна робота чи політичні амбіції?  Частина депутатів саботувала позачергову сесію

Конструктивна робота чи політичні амбіції? Частина депутатів саботувала позачергову сесію

Півгодини чекали в сесійній залі депутатів від ОПЗЖ та Блоку Кернеса, але ті так і не з’явились на пленарне засідання.

Міський голова Микола Бакшеєв пояснив, що сьогодні на сесії мали розглянути життєво важливе питання для громади. Воно стосувалось затвердження документації із землеустрою КНП Первомайська ЦРЛ та КНП «Первомайський ЦПМСД» та надання земельної ділянки в постійне користування.

Ця процедура була вкрай необхідна, щоб отримати грантові кошти у розмірі  11 млн грн. Планувалось їх використати на утеплення фасаду поліклініки, ремонт покрівлі, заміну вікон і на оздоблювальні роботи.

Микола Бакшеєв прокоментував ситуацію: «Термін подачі заявки спливає, тому це питання потрібно було розглянути позачергово. Але у нас не було кворуму.  Відповідальність за це конкретно на Намчуку Віктору Антовичу та Павленко Володимиру Миколайовичу. Напевно ці керівники вважають, що цей проєкт не є потрібним нашій громаді».

Чому керівники диригують  своїми фракціями так, що виходить  програшний  сценарій для громади? Чому політичні амбіції заважають об'єднати зусилля для вирішення нагальних проблем?

Переглядів: 625
Дата публікації: 15:45 15.04.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>