Україна приєднується до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021
Україна приєднується до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021

Україна приєднується до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021

Генеральною Асамблеєю ООН на 74-й сесії була схвалена Резолюція A/74/L.86 «Підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі»

Відповідно до резолюції 2021-2030 роки проголошуються Другим Десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Глобальною метою Десятиліття є скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50% до 2030 року. Світовим співтовариством розпочато низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності.

17-23 травня 2021 року у світі пройде 6-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН. У цьому році він присвячений темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму. Гасло Тижня #StreetsForLife#Love30 проголошує запровадження обмеження швидкості до 30 км/год в містах, бо учасниками дорожнього руху є не лише автомобілі, а й пішоходи, велосипедисти та діти, а отже всі ми є ключем безпечної транспортної системи. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.

З метою підтримки цілей Десятиліття Україна приєднується до Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021. Традиційно заходи пройдуть у два етапи – навесні з 17 по 23 травня 2021 року та восени – з 15 по 21 листопада 2021 року.

Під час І-го етапу з 17 по 23 травня 2021 року планується проведення різноманітних заходів, серед яких круглі столи, семінари-практикуми, єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху у всіх загальноосвітніх навчальних закладах, старт конкурсу фото- та відеоробіт у рамках національного проєкту «Безпечна країна», благодійна акція «Здай кров – врятуй життя» та багато інших.

Детальніше про заходи Тижня можна дізнатись на посиланням:

http//medtransvp.com.ua

http//youtube.com/c/Безпечнакраїна

http//facebook.com/tbdtrua

Приєднані документи:

Заходи тиждень безпеки
Переглядів: 414
Дата публікації: 08:21 06.05.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>