Про безпеку на воді!
Про безпеку на воді!

Про безпеку на воді!

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, режимно-секретної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Первомайської міської ради інформує: Про правила поведінки на водних об'єктах громади

Влітку більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.

 Найпоширенішою  причиною  нещасних   випадків   на   воді   є недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Тому варто пам’ятати, що умовами безпеки є правильний вибір та обладнання місць купання, навчання дорослих і дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах,  постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.

Першою  умовою  безпечного відпочинку  на воді  є  вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

      Навіть  той, хто  добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді. Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку. Необхідно звернути особливу увагу на пояснення  правил поведінки на воді дітям. 

           Основні правила безпечної поведінки на воді та біля води:



                    Варто пам’ятати, що вода помилок не прощає, тому додержання зазначених правил та вимог безпеки дозволить Вам уникнути нещасних випадків під час відпочинку біля водних об’єктів.

           Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей і не нехтуйте застереженнями. Від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо. Нехай Ваш відпочинок буде здоровим, радісним, безпечним!

Альбом: Про безпеку на воді!
Альбом: Про безпеку на воді!
Альбом: Про безпеку на воді!
Переглядів: 856
Дата публікації: 14:16 28.05.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>