Закривати/не закривати
Закривати/не закривати

Закривати/не закривати

Про результати рейду по реалізації додаткових заходів з запобігання розповсюдженню коронавірусу в місті

Відсьогодні в місті розпочато інформаційно-роз’яснювальну роботу не тільки на офіційному сайті, інтернет-сторінках Первомайської міської ради та в міських ЗМІ, але й з виходом «на місцевість».  

19 березня 2020 року комісія з перевірки дотримання суб’єктами господарювання заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID- 19  на території  м.Первомайський, затверджена розпорядженням міського голови від 18 березня 2020 року №45 «Про створення комісії з перевірки дотримання суб’єктами господарювання заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID- 19  на території  м.Первомайський», здійснила перевірку роботи торговельних закладів міста.  До складу комісії увійшли заступник міського голови Ніна Харченко, представники виконавчого комітету міської ради та представники Первомайського відділу поліції ГУНП в Харківській області. Перевірено заклади ресторанного господарства, великі та дрібні торговельні заклади міста. Основною метою рейду було особисте попередження власників та працівників закладів щодо необхідності закриття або дезінфекції тих закладів, які мають право на діяльність під час карантину. За результатами перевірки було виявлено незначні порушення в частині відсутності графіків дезінфекції для інформування населення та попереджено про необхідність негайного усунення недоліків до завтра. З 20.03.2020 року Первомайським районним відділом поліції до порушників  будуть застосовуватись штрафні санкції (17-34 тис. грн.)!

Але, не зважаючи на дрібні недоліки, більшість власників закладів ресторанного бізнесу і торгівлі поставились відповідально до необхідності вжити термінові заходи з запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції на території міста Первомайський, що свідчить про високу соціальну відповідальність та вміння стійко приймати життєві виклики.

Альбом: Закриватись/не закриватись
Альбом: Закриватись/не закриватись
Альбом: Закриватись/не закриватись
Альбом: Закриватись/не закриватись
Альбом: Закриватись/не закриватись
Альбом: Закриватись/не закриватись
Переглядів: 560
Дата публікації: 15:33 19.03.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>