Шановні діти, вчителі, батьки!
Шановні діти, вчителі, батьки!

Шановні діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчальної пори! Хоч цього року Останній дзвоник лунає для кожного в різний час та в незвичайному форматі, але значимість його від цього не зменшується.

Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекали і діти, й дорослі. Дзвоник для кожного лунає по-різному.

Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож від усього серця бажаю нашим школярам гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

А для випускників цього року дзвоник пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони стали дорослими людьми.

Шановні випускники! Нехай відлуння цього останнього дзвоника для вас залишиться спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Пам’ятайте, що успішне майбутнє творять розумні та щасливі! Нехай ваш життєвий шлях буде сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя, нашої громади та  України.

Вітаю і батьків  випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

Шановні вчителі! Дякую за вашу працю, за невтомний творчий пошук, за турботу і знання, мудрість і терпіння. Ба­жаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення! 

Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у ваших родинах. До зустрічі в новому 2021/2022 навчальному році!

Хай щастить!

З повагою міський голова       Микола БАКШЕЄВ

Переглядів: 514
Дата публікації: 09:12 04.06.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>