Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Культура звітує про роботу за минулий тиждень

Культура звітує про роботу за минулий тиждень

Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради з 30.05.-.04.06.2021 р.

З 30 травня по  04 червня  2021  року комунальним закладом «ПМПК «Хімік»» була проведена наступна робота:

- на великій сцені відбувся третій сеанс інтерактивного шоу для школярів «Леді Баг і Супер кіт» у виконанні артистів ПК «Хімік» та учасників хореографічних колективів «Карусель» та «Модерн», цього разу глядачами були діти із ліцеїв №5 та №2,

- також на великій сцені відбувся звітний концерт вокальної студії «Million voices»,

- за майстерні виступи у дистанційних формах Міжнародних фестивалях-конкурсах «Харків збирає таланти» та «Yula Art Fest» солістка ПК «Хімік» Маргарита Носова отримала дипломи 1 та 2 ступенів,

- на Відкритому всеукраїнському дистанційному конкурсі читців художнього слова «Білі конвалії» відеовиступи акторів Народного театру «Сучасник» були оцінені грамотами за 1, 2, 3 місця,

- на другому поверсі Палацу культури замінено 5 старих вікон на сучасні склопакети,

- триває підготовка до найближчих масових заходів:   День захисту дітей, День хіміка.

            Шумовий оркестр «Веселка» КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» (керівник Ольга ВАКУЛЕНКО, концертмейстер Олена УСІЧЕНКО) посів II місце у Міжнародному дистанційному конкурсі "Holly Music" .

            Фортепіанний дует у складі викладачів Ольги ВАКУЛЕНКО, Олени   УСІЧЕНКО посів I місце у  Міжнародному дистанційному конкурсі "Holly Music" .

            1 червня 2021 року, в День захисту дітей, в Харківській обласній державній адміністрації відбулося урочисте вручення щорічних стипендій учням мистецьких шкіл Харківщини "Надія Слобожанщини". Учні Первомайської дитячої школи мистецтв стали володарями цих стипендій: Ансамбль скрипалів "Веселі смички" (керівник Галина МАРКАТОВА, концертмейстер Наталя ЄВДОКИМОВА) та Лев Потапов (викладач Наталя ЄВДОКИМОВА).

            Завершився 2020/2021 навчальний рік. 02 червня 2021 року в Первомайській школі мистецтв проведено випускний вечір. 31 випускник (10 учнів музичного відділення та 21 учень художнього відділу) завершили мистецьку школу та отримують Свідоцтва про початкову спеціалізовану мистецьку освіту.

В Грушинській сільській бібліотеці спільно з сільським будинком культури проводилась підготовка до святкування Дня захисту дітей, а саме:

- створення фотозони для святкових заходів;

- підготовка локацій для проведення заходів;

- репетиції з ведучими.

            1 червня на базі Грушинського сільського будинку культури та сільської бібліотеки пройшла квест – гра «Світ наш веселковий». На обладнаних майданчиках учасники заходу ( учні 1-4 класів Грушинської філії КЗ «Первомайський ліцей № 3 «Успіх») намалювали плакати на тему «Дитинство наше веселкове», створили плакат співпраці «Сонце на долонях», імпровізовані фотопортрети учасників та розучили і виконали пісню «Дитинство моє веселкове» (слова і музика Лесі Соболевської). Дітей привітали зі святом спонсор заходу – директор ТОВ «Орількалатінвест» Олексій Колесніков. та староста Олександр Гавшин. Діти отримали солодкі подарунки та чудові емоції від спілкування та святкових заходів.

            2 червня діти – другокласники  Грушинської філії завітали на екскурсію до бібліотеки «Бібліотека – притулок мудрості» та  взяли участь у літературній грі для молодших школярів «Слово грай».

Протягом періоду відбувалося обслуговування читачів, висвітлення роботи на сторінці у соціальній мережі Фейсбук, догляд за клумбами біля бібліотеки.

В Ржавчицькій сільській бібліотеці тривала підготовка до  проведення свята Дня захисту дітей: конкурсно-ігрова карусель "Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі" (СБК,бібліотека), година книжкових відкриттів "Книга, яка мене вразила", пізнавально-ігровий майданчик "Відпочивай, грай і книжки читай".

Центральною міською бібліотекою розроблено Статут Комунального закладу «Первомайська публічна бібліотека» та подано на затвердження сесії міської ради.

            2 червня в Ржавчицькому сільському Будинку культури директором СБК Зінаїдою Герус та бібліотекарем Галиною Дмитренко була проведена конкурсно-ігрова програма для дітей «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі», присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

Первомайський краєзнавчий музей провів цикл ознайомчих екскурсій для дошкільнят з Первомайського ЗДО (ясла-садок) №10 "Ромашка» та другокласників Первомайських ліцеїв № 2 і 6. Та тематичні екскурсії «Історичними шляхами Первомайщини» для учнів Первомайського ліцею № 6.

 

Начальник відділу культури і туризму      Ольга ПАВЛОВА

Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Альбом: Культура звітує про роботу за минулий тиждень
Переглядів: 640
Дата публікації: 11:50 07.06.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>