Вдосконалення системи соціальних послуг в громаді продовжується
Вдосконалення системи соціальних послуг в громаді продовжується

Вдосконалення системи соціальних послуг в громаді продовжується

Сьогодні, 9 червня 2021 року, в міській раді відбулась чергова зустріч партнерів Проєкту з впровадження орієнтованого на потреби громади підходу в соціальному секторі.

Заходи з вдосконалення соціальних послуг громади починаючи з січня 2021 року впроваджується в рамках проєкту «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі», який реалізується Громадською організацією «Інститут соціальної політики регіону» за підтримки GIZ в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється за дорученням Уряду Німеччини.

Сьогодні було проведено чергову зустріч, в який взяли участь експерт команди Проєкту  Андрій Мацокін разом з заступником міського голови Ніною Харченко та  керівниками управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, Центру соціальних служб та  комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр».

Андрій Мацокін провів детальний розгляд SWOT-аналізу,  надав короткострокові та довгострокові рекомендації щодо покращення системи соціальних послуг. Надалі рекомендації експерта будуть оформлені  в доручення міського голови щодо розробки концепції та напрямків стратегії з системи надання соціальних послуг.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Первомайський  став учасником в новому трирічному проєкті “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України ” в рамках  реалізації проєкту «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH , а також, що   в рамках Проєкту було проведено Фокусоване групове інтерв’ю.

 

Альбом: Вдосконалення системи соціальних послуг в громаді продовжується
Альбом: Вдосконалення системи соціальних послуг в громаді продовжується
Переглядів: 577
Дата публікації: 15:01 09.06.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>