Поспішай! Вже на цьому тижні стартує п'ятий велотур фортецями Слобожанщини Tour De Fort
Поспішай! Вже на цьому тижні стартує п\

Поспішай! Вже на цьому тижні стартує п'ятий велотур фортецями Слобожанщини Tour De Fort

Регламент короткої дистанції велотуру #tourdefort 40 км, що відбудеться 01.08.2021 р

Збір учасників з 8.30 на площі біля ПК Хімік - ретро-майданчик.

8.30 - 9.30. Видача сувенірів, подарунків та смаколиків для зареєстрованих учасників. Видача бандан та футболок учасникам, що іх замовляли.

9.30 - Театралізована частина заходу.

10.00 Спільний старт учасників довгої та короткої дистанції.

Маршрут пролягає територією Первомайської громади з міста Первомайський селами Сиваш, Ржавчик, Кашпурівка, Грушине, Караченців, Маслівка. Фініш в м. Первомайський.

Загальна протяжність маршруту 39-42 км. Асфальт/грунти 60/40. Середня швидкість руху - 9-12 км/год.

З собою мати - воду, наплічник для особистих речей, головний убор, велошолом (дуже рекомендовано), мінімальний набір інструменту, запасна камера (дуже рекомендовано), справний велосипед. Діти можуть приймати участь тільки за умови супроводу батьків.

Рух велосипедом є потенційно травмонебезпечним та потребує відповідних навичок та знань ПДР. Учасники усвідомлюють власні можливості та відповідальність за себе та своїх дітей.

Супровід групи забезпечуються маршалами, які направляють колону за маршрутом, та забезпечують необхідний темп руху.

Кожному учаснику потрібно мати при собі пляшку, щоб мати можливість поповнювати запаси води. Наявність необхідного запасу води для підтримки сил на дистанції – це особистий обов'язок кожного учасника велотуру.

Незважаючи на те, що маршали будуть мати мінімальний набір для ремонту велосипедів, кожен учасник велотуру несе відповідальність за технічний стан власного велосипеду та має бути готовим до подолання несподіванок та несправностей у дорозі.

Якщо вам треба зупинитись, або у вас щось трапилось - повідомляєте про це маршала.

Рухаючись у групі дотримуйтесь правил безпеки, соблюдайте дистанцию, не робіть різких маневрів, гальмувань, та ін.

Кожен учасник перед виходом на дистанцію повинен мати:

справний, перевірений велосипед

мінімальний ремонтний набір (в т.ч. латки для камер, або запасна камера)

флягу для води

рюкзачок або зручну сумку для особистих речей першої необхідності

головний убір (для учасників довгої дистанції входить в стартовий пакет)

велошлем

заряджений телефон (з записаним номером телефону свого маршала)

гарний настрій! )

Участь у велотурі може бути потенційно небезпечною. Кожен учасник особисто відповідає за технічний стан свого велосипеда, стан свого здоров’я, свої дії, а також адекватність поведінки під час подорожі. У випадку отримання учасником травми внаслідок нещасного випадку, своєї помилки при керуванні велосипедом або такої помилки іншим(и) учасником(и) перегонів, технічної несправності велосипеда або через стан здоров’я, такий учасник несе персональну відповідальність за наслідки можливої травми і пошкодження свого велосипеда або екіпіровки тощо. У випадку травми учасника, інший учасник перегонів, що виявився поруч, зобов’язаний надати постраждалому першу допомогу, посприяти евакуації, якщо вона є потрібною.

Порядок проходження дистанції

На кожному маршруті будуть працювати два маршали, які здійснюватимуть супровід груп по дистанції та забезпечуватимуть необхідний швидкісний режим, зручний для більшості учасників.

Кожен учасник має дотримуватись швидкісного режиму групи, якщо бажає розраховувати на підтримку та супровід маршалами.

Під час проходження дистанції забороняється:

засмічення навколишнього середовища;

порушувати правила дорожнього руху;

припиняти участь, змінювати напрямок без повідомлення про це рішення організаторам.

більш детательно https://www.facebook.com/groups/324247995943057/user/100064290361756/

 

 
Переглядів: 383
Дата публікації: 08:47 26.07.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>