У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила онлайн
У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила  онлайн

У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила онлайн

29 липня, як і планувалось, в міській раді пройшла 15 сесія 8 скликання

На сесії були внесені зміни до різних програм. Кожної сесії щось додається в Програму економічного і соціального розвитку Первомайської громади. Цього разу зміни стосувались прогнозної суми видатків для фінансування об’єктів і заходів з місцевого бюджету на цей рік:

- придбання меблів для навчальних кабінетів початкової школи (за рахунок залишку освітньої субвенції) - 365,139 тис.грн.

- співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на заходи, спрямовані на боротьбу з  коронавірусом  (придбання ноутбуків для педагогічних  працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій)- 8,020 тис.грн.

-капітальний ремонт зі створення та влаштування  автоматичної пожежної сигналізації у закладах загальної середньої освіти та експертиза кошторисної частини проєктної документації (ліцей № 2, № 5, № 6)- 3327,932 тис.грн

- співфінансування з місцевого бюджету проєкту «Капітальний ремонт будівлі комунального закладу Первомайський ліцей №7 Первомайської міської ради Харківської області, розташованого за адресою: 64102, Харківська обл., м.Первомайський, мікрорайон 4 -1680,000 тис.грн. та ін.

Комплексну програму з енергозбереження доповнили пунктом «Виконком»  і запланували 45 тис грн.  на послуги з розробки системи матеріального стимулювання енергоефективної поведінки бюджетних установ та 84 тис грн. на супровід інформаційної системи енергомоніторингу.

Після цього депутати заслухали звіт про виконання місцевого бюджету за І півріччя  та внесли до нього  зміни і проголосували за  звернення до Харківської обласної ради, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Народного депутата України Олександра Літвінова. Воно стосувалось ПКП «Тепломережі», яке планує укласти  договір з ТОВ Газопостачальна компанія «Нафтогаз трейдінг». Але в договорі прописано, що комунальне підприємство отримуватиме газ лише за умови попередної оплати за нього. Депуттаи просили переглянути умови розрахунків.

Були внесені зміни і до  Програми  «Молодь територіальної  громади  міста  Первомайський» на 2021 – 2025 роки». З метою розвитку неформальної освіти на проведення тренінгової  програми «Лабораторія супергероїв» для молоді громади за участю Української академії лідерства в м. Харкові заплановано виділили 25 тис.грн.

Депутати схвально віднеслись і до надання фінансової підтримки громадських організацій в розмірі:

-15,0 тис.грн. на матеріальне заохочення голів громадських організацій соціального спрямування:

міської ради ветеранів України,

Первомайської організації ветеранів Афганістану,

Первомайського об’єднання “Союз Чорнобиль України”

- 5,0 тис.грн. на матеріальне заохочення осіб з інвалідністю-учасників спортивних змагань спілки інвалідів “Потенціал” .

Ще 100 тис. грн. депутати виділили силовикам по Програмі  профілактики правопорушень.

Підуть кошти на покращення  матеріально-технічного забезпечення Управління Служби безпеки України для боротьби з диверсійними та терористичними проявами: придбання транспортного засобу, спеціального обладнання, телевізійного та аудіовізуального обладнання, апаратури для запису та відтворення аудіо, відеоматеріалу, мережевого обладнання, комп’ютерної техніки.

На сесії були прийняті рішення з питань управління об’єктами комунальної власності.  У власність тергромади перейшли та були передані у лікарню мобільні діагностичні комплекси та дерматоскоп на суму 541955,0 грн.

Були внесені зміни до переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації (відчуженню) у 2021 році. Додались нежитлові будівля та господарські споруди старої  Ржавчицької школи. Буде розпочато її продаж за аукціоном через електронну систему Прозорро.

В додаткових питаннях – було продовжено дію рішень міської ради про встановлення місцевих зборів та ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності –фізичних осіб на території міста Первомайський.

Багато земельних  питань назбиралось на липневу сесію з сесій попередніх. Депутати накопичили їх  через те, що ці проєкти не набирали потрібну кількість голосів. Ця сесія не стала виключенням і наступної сесії їх кількість ще збільшиться.

Альбом: У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила  онлайн
Альбом: У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила  онлайн
Альбом: У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила  онлайн
Альбом: У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила  онлайн
Альбом: У міській раді відбулась чергова сесія, яка проходила  онлайн
Переглядів: 463
Дата публікації: 16:13 29.07.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>