В умовах карантину обмежено доступ до будівлі міської ради, але не до інформації!
В умовах карантину обмежено доступ до будівлі міської ради, але не до інформації!

В умовах карантину обмежено доступ до будівлі міської ради, але не до інформації!

26 березня 2020 року відбулась чергова 70 сесія Первомайської міської ради Харківської області

Чергова сесія міської ради проходила в режимі обмеженого доступу через карантин. На сесії були присутні депутати міської ради, міський голова та його заступники, обмежена кількість працівників виконавчого комітету, які забезпечували її підготовку. Також було дотримано санітарні-гігієнічні умови перебування людей в громадських місцях згідно законодавчих вимог запроваджених під час карантину.

Для того, щоб жителі міста не були дезінформовані за відсутності представників незалежних ЗМІ, велась її пряма трансляція через сторінку Первомайської міської ради в соціальній мережі Fasebook: https://www.facebook.com/pervomaisk/.

Не зважаючи на незвичний режим проведення чергової 70 сесії Первомайської міської ради, всі питання були розглянуті згідно з раніше оприлюдненого порядку денного.
Так в ході роботи сесії міської ради депутати внесли зміни до місцевого бюджету на 2020 рік та до Програми економічного і соціального розвитку м.Первомайський.
Було вирішено виділити кошти на нагальні потреби:
- придбання матеріалів та залучення спеціалізованої техніки для ПКВУВКГ (145,854 тис.грн.).
- на придбання електроламп для зовнішнього освітлення міста (18,642 тис.грн.);
- придбання технологічного обладнання для очищення бордюрів (ківш) для КП «Жилсервіс» (34 тис.грн.);
Додатково будуть виділені кошти на співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» для закупівлі дидактичних матеріалів, сучасних меблів та комп’ютерної техніки (291,840 тис.грн.) та придбання меблів для навчальних кабінетів початкової школи (105,881 тис.грн.).
Найрезонанснішим для депутатів з запропонованих в проєкті рішення змін стало питання щодо придбання матеріалів для КП «Жилсервіс» для організації заходів з благоустрою міста (69,475 тис.грн.). Які планується направити для закупівлі матеріалів приведення до ладу території міста. Сумнів у деяких депутатів виник з приводу того, що в умовах карантину це дещо складніше.
Міський голова Микола Бакшеєв звернув увагу на те, що це є частиною роботи з благоустрою міста в весняний час та запропонував наразі зробити закупівлю матеріалів, а питання щодо часу проведення самого заходу та його формату буде вирішено додатково, враховуючи всі обставини. Більшість депутатів підтримали таку пропозицію та проголосували за проєкт рішення в цілому.

Також депутати затвердили тарифи на платні медичні послуги Комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» та ввели в штатні розписи закладів загальної середньої освіти посади медичних сестер, відповідно до законодавства України з реформування системи охорони здоров’я.
Позитивно були розглянуті й інші планові питання: зміни до рішення міської ради «Про передачу на баланс комунального підприємства «Жилсервіс» окремих квартир та нежитлових приміщень»; визначено об’єкти землеустрою для формування земельних ділянок комунальної власності, які плануються для винесення на земельні торги (аукціон), надані дозволи на виконання документації із землеустрою та ін.
Наприкінці сесії, в рамках інформаційної програми про запобігання розповсюдженню коронавірусу COVID-19, міським головою було запропоновано переглянути відеоролик з актуального питання.

 

Альбом: В умовах карантину обмежено доступ до будівлі, але не до інформації!
Альбом: В умовах карантину обмежено доступ до будівлі, але не до інформації!
Альбом: В умовах карантину обмежено доступ до будівлі, але не до інформації!
Альбом: В умовах карантину обмежено доступ до будівлі, але не до інформації!
Альбом: В умовах карантину обмежено доступ до будівлі, але не до інформації!
Переглядів: 670
Дата публікації: 16:31 26.03.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>