До уваги ЗМІ! Акредитація на Family fest «Олексіївська фортеця»
До уваги ЗМІ! Акредитація на Family fest «Олексіївська фортеця»

До уваги ЗМІ! Акредитація на Family fest «Олексіївська фортеця»

Первомайська громада запрошує на Family fest «Олексіївська фортеця» представників ЗМІ

Форма для реєстрації ЗМІ тут до 17.09.21р (включно)

До 290-ї річниці Олексіївської фортеці 290 артистів та творчих колективів виступлять на сцені родинного фестивалю

Місто Первомайський запрошує на family fest «Олексіївська фортеця». Завітай з родиною! У концерті на головній сцені пролунають пісні відомих гуртів «Село і люди», «Євшан зілля», «Яри», «Фольк класік бенд», «Хор одиноких сердец сержанта Пеппера», "Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю" та інших творчих колективів з усієї Харківщини.

Продовж дня для відвідувачів працюватимуть майданчики з активностями і розвагами для усієї родини: богатирські ігри і лучний тир, лабіринт і родинний квест, виставка-продаж виробів майстрів і творчі майстер-класи, численні фотозони, фудкорт, зона релаксу, дитячий майданчик з анімацією та командоутворююче барабанне коло.

Під час фестивалю також відбудеться офіційне відкриття веломаршруту фортецями Слобожанщини #TourDeFort та старт одноденного велотуру. Під час туру можна буде оглянути інші фортеці Української оборонної лінії, що збереглися до наших часів.

Амбітна родзинка фестивалю встановлення нового рекорду - найбільший в Україні казан з органічною кашею «Казан чемпіон».

Дата – 18-19.09.2021 року.

Місце – м. Первомайський

Всю інформацію про  фестиваль Ви можете знайти тут:
Офіційний сайт: https://www.fortfamilyfest.com/
Instagram: https://www.instagram.com/fortfamilyfest/
Facebook: https://www.facebook.com/FortFamilyFest

Організатори: Первомайська міська рада, Харківський обласний центр культури і мистецтва, Харківський обласний центр туризму, ГО Моушн+, за підтримки Харківської обласної ради в рамках конкурсу проектів місцевого та регіонального розвитку "Разом в майбутнє".

Контактна адреси для ЗМІ: infopervom@gmail.com, infopervom@ukr.net


#fortfamilyfest #фестиваль #familyfest #ОлексіївськаФортеця #фортеця
#Первомайський #МандруйУкраїною
#TOURdeFORT #УКФ #ЗапідтримкиУКФ #Дарт #omctur 

Переглядів: 465
Дата публікації: 10:05 14.09.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>