До уваги громадян міста Первомайський, що перебувають на квартирному обліку для одержання жилих приміщень!
До уваги громадян міста Первомайський, що перебувають на квартирному обліку для одержання жилих приміщень!

До уваги громадян міста Первомайський, що перебувають на квартирному обліку для одержання жилих приміщень!

Виконавчий комітет Первомайської міської ради в період з 1 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку.

Громадянам, які перебувають на квартирному обліку, необхідно надати до 31 грудня 2021 року довідки, що підтверджують право на подальше перебування на квартирному обліку за нижче вказаним переліком:

  • довідка з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію всіх членів сім'ї, які перебувають на квартирному обліку;
  • копії паспортів черговика та повнолітніх членів сім'ї;
  • копії свідоцтв про народження дітей;
  • копія свідоцтва про одруження;
  • копії інших документів, які засвідчують зміни у складі сім'ї (розлучення, смерть, народження, тощо);
  • копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру всіх членів сім'ї;
  • копії свідоцтв про право власності та технічні паспорти (при наявності приватного житла у черговика або члена його сім’ї);
  • документ, який дає право на включення до пільгової черги (копія).

Громадяни, які станом на 31 грудня 2021 року не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов.

За інформацією можна звернутися до відділу з обліку житла та управління об’єктами комунальної власності виконавчого комітету Первомайської міської ради за адресою: м. Первомайський, проспект 40 років Перемоги, 1, кабінет №2. Телефон для довідок: (05748) 3-61-65.

 

Відділ з обліку житла та управління

об’єктами комунальної власності

Джерело: https://pervom-rada.gov.ua/info/page/6108

Переглядів: 1276
Дата публікації: 08:11 04.10.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>