Первомайська молодіжна рада запрошує на хакатон ідей
Первомайська молодіжна рада  запрошує на хакатон ідей

Первомайська молодіжна рада запрошує на хакатон ідей

Щоб остаточно сформувати Програму розвитку молоді у місті Первомайський, рада проводить хакатон ідей.

І для того, щоб у тебе не лишилось жодного сумніву чи треба на нього йти, пропонуємо пограти у питання-відповідь. Тож поїхали!????

⠀Що❓

⠀Хакатон — це захід, під час якого учасники інтенсивно і згуртовано працюють над розв'язанням якоїсь проблеми. Ми ж на Хакатоні ідей будемо працювати над створенням Програми розвитку молоді.

⠀Де❓

⠀У ХАБі "КОМОРА"

⠀Коли❓

⠀Зустрінемось 22 січня о 14.00

⠀Що відбуватиметься❓

⠀Ми разом створюватимемо Програму розвитку молоді. Наш принцип: від молоді та для молоді.

⠀Що на тебе чекає❓

✅Справжній тренажер для мозку

✅Перехресні ідеї

✅Неймовірні пропозиції

✅Шалений темп

✅Висока продуктивність

⠀Як приєднатись❓

⠀Щоб доєднатися до хакатону, достатньо просто прийти. Попередньо реєструватися не потрібно. Але пам'ятай: хакатон відбуватиметься з дотриманням протиепідемічних заходів, тому не забудь маску.????

⠀Хочеш випробувати себе — приєднуйся до хакатону. Створимо свій сучасний та креативний простір разом!❤️

⠀Залишились питання про хакатон. Вже чекаємо тебе у коментарях????

⠀Проєкт реалізується за підтримки Посольства Великої Британії Україні та програми “Активні громадяни” від Британської Ради в Україні. Організаційний партнер — громадська організація “Агенція сталого розвитку “Хмарочос”.

Переглядів: 368
Дата публікації: 10:30 18.01.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>