Увага! Громадські слухання!
Увага! Громадські слухання!

Увага! Громадські слухання!

Оголошення-інструкція щодо проведення громадських слухань у формі інтернет-голосування на тему: «Перейменування об’єктів топоніміки на території Первомайської міської територіальної громади, назви яких використовуються Російською Федерацією для пропаганди»

Шановні мешканці територіальної громади!

Виконавчий комітет Первомайської міської ради оголошує проведення громадських слухань у формі інтернет-голосування на тему: «Перейменування об’єктів топоніміки на території Первомайської  міської територіальної громади, назви яких використовуються Російською Федерацією для пропаганди».

Слухання проводитимуться відповідно до Положення про громадські слухання в місті Первомайський, затвердженого рішенням Первомайської міської ради від 30.06.2016 № 207-13/7.

Первомайська міська рада Харківської області пропонує жителям нашої громади долучитися до громадського обговорення щодо доцільності перейменування назв деяких вулиць міста Первомайський.

Вказана ініціатива обумовлена подіями повномасштабного вторгнення Російської Федерації до України, тож тема зміни назв вулиць міст і сіл нашої держави натепер є актуальною.

Існуючі назви вулиць не мають жодного відношення до нашого краю. Вони містять, здебільшого, ідеологічну складову та можуть використовуватися ворогом задля пропаганди.

Історія української державності вже готова подарувати нашому місту вулиці з новими назвами, що зможуть відображати любов до рідного краю, звершення та надбання в ім’я України.

Просимо визначитися щодо питання перейменування об’єктів топонімів міста шляхом онлайн голосування. Вказаний крок допоможе громаді врахувати думку кожного мешканця.

Для головування Вам необхідно керуватися наступною інструкцією.

Інтернет голосування проводитиметься за допомогою платформи електронної демократії DEM.

На офіційному веб-сайті Первомайської міської ради Вам необхідно знайти іконку DEM та натиснути на неї.

Або можна скористатися швидким посиланням, натиснувши на нього https://e-dem.ua/ або https://consult.e-dem.ua/polls

Після переходу на платформу Вам необхідно пройти авторизацію, за допомогою визначеного способу платформою.

Зробивши авторизацію, Вам необхідно обрати назву нашої громади, як це зображено на малюнку 1.

Після того, як Ви обрали громаду, розкривається наступне меню: малюнок 2.

Для того щоб, висловити свою думку щодо перейменування вулиць міста Первомайський Вам необхідно натиснути на розділ «Консультації з громадськістю».

У вказаному розділі Ви зможете знайти окремі опитування щодо вулиць, які пропонуються до перейменування та висловити свою думку, обравши необхідний варіант відповіді у голосуванні, як це зображено на малюнку 3.

Пропонуємо визначитись та залишити свій голос щодо всіх запропонованих вулиць.

Повідомляємо, що висловити свою позицію щодо вказаних питань Ви зможете у місячний термін з дня опублікування цього оголошення.

Наголошуємо, що рішення щодо перейменування вулиць приймається виключно на засіданні сесії Первомайської міської ради за поданням топонімічної комісії, до складу якої входять історики, краєзнавці, представники громадськості, а Ваш голос в інтернет-голосуванні є вагомим внеском до вирішення зазначеного питання.

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 2523
Дата публікації: 11:51 25.04.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>