АТ «Харківгаз» повідомляє.
АТ «Харківгаз» повідомляє.

АТ «Харківгаз» повідомляє.

Зміївське відділення АТ «Харківгаз» забезпечує онлайн та офлайн консультації споживачів.

Під час війни, онлайн -сервіси та контакт-центр для споживачів природного газу, в зоні обслуговування Зміївського відділення АТ «Харківгаз» не припиняють працювати.

За допомогою онлайн-сервісів 104.ua можна передати показання лічильників, завантажити онлайн-рахунок, дізнатись стан особового рахунку та ін.

Показання газових лічильників, просимо наших клієнтів, передавати щомісяця, з 1 по 5 число. Це займе пару хвилин часу, забезпечить коректні дані на особовому рахунку та позбавить не потрібних хвилювань.

Передати показання лічильників газу можна за допомогою наступних онлайн-сервісів:

➡️ Особистий кабінет - https://cutt.ly/iO9ZpbQ

➡️ Мобільний додаток: iOS - http://surl.li/bcptr

                                        Android - http://surl.li/bcptv

➡️ Viber-бот - https://chats.viber.com/7104ua

➡️ Telegram-бот - https://t.me/ua7104_bot

Клієнти АТ «Харківгаз», які не мають доступу до мережі інтернет, можуть сповістити про обсяги використаного газу через контакт-центр газовиків за наступними номерами:

➡️ (057) 766-21-04

➡️ 067 01 13 104

Також для родин Харківської області, в зоні обслуговування Зміївського відділення АТ «Харківгаз» продовжують працювати центри обслуговування споживачів 104.ua Клієнтський простір.

Центри розташовані на території дільниць АТ «Харківгаз» та пропонують широкий спектр послуг.

Наприклад, під час військових дій, кожен власник домоволодіння може підвищити надійність системи газопостачання у своїй оселі замовивши технічне обслуговування газових мереж спеціалістами.

Дізнатись про переваги технічного обслуговування та отримати консультації фахівців можна в офлайн-форматі під час прийому в центрах обслуговування.

Графік роботи центрів: з понеділка по п‘ятницю, з 8-00 до 17-00 год.

В Харківській області у все більше домоволодінь, які лишились газу через обстріли окупантів, газовики повертають енергоресурс.

Минулого тижня працівники Зміївської дільниці  АТ «Харківгаз», спільно з колегами з Люботина та Мерефи, відновили газопровід високого тиску після його бомбардувань ворожими снарядами. Понад 17 тис. родин отримали необхідний природний газ.

Дякуємо кожному українцю за підтримку та співпрацю. Продовжуємо працювати для енергетичної безпеки регіону та надійності газових мереж.

Переглядів: 371
Дата публікації: 12:40 19.05.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>