Вітання начальника Лозівської районної військової адміністрації Володимира Ромаха
Вітання начальника Лозівської районної                 
військової адміністрації Володимира Ромаха

Вітання начальника Лозівської районної військової адміністрації Володимира Ромаха

Дорогі мешканці Первомайщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста та визволення Первомайщини від фашистських загарбників!

Це свято об'єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери та парки, його минуле і сьогодення.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив славетну історію міста, збагачував традиції, розбудовував, боронив і боронить від ворога рідну землю.

Цього дня ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв свободу рідного краю у часи Другої світової війни, хто невпинно наближав перемогу своєю працею в тилу. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив славетну історію Первомайщини, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Сьогодні на передовій наші воїни боронять рідну Україну, а кожен на місці працює на своєму фронті.

Всі разом ми наближаємо Перемогу!

У величне свято для кожного мешканця міста бажаю мирного неба та благополуччя.

Нехай щастя і добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду.

Переглядів: 413
Дата публікації: 08:17 16.09.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>