23 березня відбулась чергова сесія міської ради
23 березня відбулась чергова сесія міської ради

23 березня відбулась чергова сесія міської ради

Проводив сесію міський голова Микола Бакшеєв.

Спочатку провели спільне засідання комісій. На ньому розглянули всі питання (крім земельних, які вже були проголосовані на відповідній комісії).

А потім пакетно   проголосували на сесії.

Міський голова сказав, що сьогодні хоч невелика сесія, але важлива.

Потрібно вирішити питання, що стосувались розподілу коштів.

Про зміни  до місцевого бюджету доповідала начальник фінуправління.

Алла Корєнєва поінформувала про міжбюджетні трансферти, детально розібрала розподіл коштів за листами керівників та повідомила про фінансування місцевих програм.

Зміни відбулись в Програмі економічного і соціального розвитку,  Програмі створення матеріальних резервів, Програмі реформування і розвитку житлово-комунального господарства.

Депутати схвали придбання для КП «Жилсервіс» катка для ремонту доріг, мінітрактора, двох причепів, світильників, огородження для сміттєвих майданчиків та ін.

Для поточного ремонту доріг сьогодні запланували більше 6 млн.грн.

І як сказав Микола Бакшеєв, це не остаточна сума.

Депутати схвалили виділити  934 тис. грн  на придбання авто для патрулювання нашому відділенню поліції.

На сесії затвердили Програму модернізації комунально-побутових умов засуджених у Первомайській виправній колонії, які потрібно привести  у відповідність до Європейських пенітенціарних стандартів.

Прогнозовані показники фінансування Програми 500 тис.грн.

Це придбання будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт у місцях проживання засуджених та приміщеннях режимних об’єктів установи, ремонтно-відновлювальні роботи в приміщеннях їдальні,  модернізація ліжок.

Багато питань стосувалось прийняття до комунальної  власності  гуманітарної допомоги від благодійників (мобільного  пункту обігріву, генераторів, матеріальних цінностей).

Також прийняли у власність спеціалізований шкільний автобус.

На сесії утворити  ініціативну групу з підготовки та проведення рейтингового голосування до складу другого скликання молодіжної ради при Первомайській міській раді.

З  організаційних питань: відбулись зміни у складі депутатського корпусу.

Армен Татоян склав свої повноваження депутата міської ради.

Альбом: 23 березня відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: 23 березня відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: 23 березня відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: 23 березня відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: 23 березня відбулась чергова сесія міської ради
Переглядів: 642
Дата публікації: 15:42 23.03.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>