Чисте місто-2020
Чисте місто-2020

Чисте місто-2020

Для того, щоб наше місто було по-весняному охайним, міським головою було започатковано акцію «Чисте місто-2020»

 Весна прийшла до нас, не зважаючи на карантин. А разом з нею прийшли й весняні роботи з благоустрою.

Для того, щоб наше місто було по-весняному охайним, міським головою було започатковано акцію «Чисте місто-2020», для якої на березневій сесії міської ради було виділено кошти на закупівлю будівельних матеріалів: фарби, вапна, цементу та ін. на суму 69 тис. 450 грн.   Розраховували навести лад на прибудинкових територіях та закладах культури.

Таку ініціативу із задоволенням підтримали небайдужі мешканці міста та винесли зустрічну пропозицію – не просто пофарбувати прибудинкові території, а розмалювати деякі під’їзди житлових багатоповерхівок в різноманітних стилях,  об’єднавши в один етнічний ансамбль. Після втілення такої ініціативи у життя 4 мікрорайон отримав  «будинки-казки», які  мають свій неповторний колорит та слугують прикладом для інших.

В результаті проведеної роботи місто отримало також оновлену візитівку – стелу, що знаходиться на дорозі Харків-Павлоград та запрошує проїжджаючих повз завітати до нашого гостинного міста.  Вона отримала новий орнамент в українському стилі, що є початком загального колориту пов’язаних між собою одним стилем об’єктів: стели міста, автобусних зупинок та під’їздів багатоповерхових будинків. Найближчим часом до них долучаться проєкти бюджету участі з встановлення інсталяцій у місті та будуть завершені квіткові композиції в скверах.

Загалом, до весняної роботи з благоустрою долучились мешканці  313 під’їздів багатоповерхівок міста, волонтери  та небайдужі представники установ, підприємств і організацій всіх форм власності.

З впевненістю можемо сказати, що така робота отримала загальноміську підтримку, і надалі первомайці  звертаються з закликами та ініціативами щодо її продовження.  Тому маємо намір організувати вже започатковані у квітні заходи і до Дня міста Первомайський.

Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Альбом: Чисте місто-2020
Переглядів: 844
Дата публікації: 09:39 06.05.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>