Депутати провели чергову сесію
Депутати провели чергову сесію

Депутати провели чергову сесію

28 травня відбулась 72 сесія міської ради 7 скликання

На сесію завітав народний депутат  України 9-го скликання від виборчого округу №178 Олександр Літвінов, який і відкрив сесію своїм виступом. Він поінформував про роботу парламенту та зупинився на адміністративній реформі, що проходить в країні та пов’язана з децентралізацією і утворенням ОТГ. Не омине цей процес і  місто Первомайський. Олександр Миколайович повідомив, що проводить особисті прийоми на Первомайщині щомісяця (крім карантину) та запросив їх відвідати.

Після цього депутати приступили до звичної роботи та внесли низку доповнення та змін до раніше прийнятих рішень. Зокрема, це стосувалось регуляторної політики  та  місцевого бюджету міста на поточний рік.

Важливі зміни внесені до Програми економічного і соціального розвитку м.Первомайський на 2020 рік.

 Вирішено виділити 167,380 тис.грн на розробку проєктно-кошторисної документації та проходження експертизи по об’єкту «Реконструкція приймального відділення Первомайської центральної районної лікарні.

Для ПКП «Тепломережі» заплановано придбання двох приладів обліку стічних вод  на 158,436 тис.грн. також для цього комунального підприємства виділять кошти (130  тис.грн.) на проведення експертного обстеження, технічного діагностування, огляд та вимірювання обладнання підвищеної небезпеки.

Прогнозна сума видатків на поточний ремонт доріг затверджена у розмірі 3 млн 100 тис.грн. Для повернення позики НЕФКО - 1454,400 тис. грн

Були внесені зміни до Програми розвитку охорони здоров’я населення м. Первомайський на вторинному рівні. З міського бюджету будуть профінансовані заходи на проведення поточних та капітальних ремонтів КНП «Первомайська ЦРЛ» на  1 млн. 500 тис.грн.

Змінами до Програми з інфекційного контролю КНП «Первомайський центр надання первинної медико-санітарної допомоги»  на 2020-2024 роки передбачено у цьому році виділити 600 тис.грн. для забезпечення захисту медпрацівників в період інфекційних захворювань та епідемій (організувати шлюзову перепустку в чергову зону; прання спецодягу; поточний та капітальний ремонт кабінетів закладу.   Всього за програмою - 870, 8 тис.грн.

На сесії було доповнено Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП в м.Первомайський 13 послугами, а також комплексною послугою «єМалятко».

Перелік адміністративних послуг  органів місцевого самоврядування, які надаються через Центр надання адміністративних послуг доповнено такими послугами:

-зміна адреси об’єкту нерухомого майна у разі його об’єднання, поділу або виділення частки (крім квартири, житлового або нежитлового приміщення тощо);

- зміна адреси (упорядкування нумерації) об’єкту нерухомого майна у зв’язку з прийняттям рішення про: зміну меж адміністративно-територіальної одиниці; об’єднання та поділу вулиці;

- присвоєння, зміна адреси об’єкту будівництва під час надання будівельного паспорта забудови земельної ділянки або містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва;

- коригування адреси об’єкту будівництва у зв’язку з коригуванням проєктної документації, що впливає на визначення адреси об’єкта нового будівництва (зміна місця розташування об’єкта, головного входу, зміна кількості об’єктів тощо);

Перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через Центр надання адміністративних послуг доповнено послугами:

-державна реєстрація народження;

- державна реєстрація смерті;

- державна реєстрація шлюбу та ін.

Депутати визначили уповноважений орган та делегування повноважень в частині прав і обов’язків засновника закладів освіти на території міста та  прийняли важливі рішення у комунальному секторі. 

Депутатський корпус вирішив розмістити на вкладних (депозитних) рахунках у банках тимчасово вільні кошти, відволікання яких не призведе до втрати платоспроможності місцевого бюджету та виникнення заборгованості протягом періоду, на який передбачається здійснити розміщення таких коштів, в обсязі не більше трьох мільйонів гривень.

Для цього буде створено конкурсну комісію з визначення банку.

На сесії були прийняті рішення і з інших питань.

Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Альбом: Депутати провели чергову сесію
Переглядів: 882
Дата публікації: 15:23 28.05.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>