Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму за минулий тиждень
Звіт
про проведену роботу відділом культури і туризму 
за минулий тиждень

Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму за минулий тиждень

Про проведену роботу відділом культури і туризму з 20-24.07.2020 року. Заклади культури продовжують працювати в карантинному режимі.

Закінчуються роботи по ремонту  фасаду ПК «Хімік»,  підготовлено до укладення плитки.

У хореографічній залі №27 продовжується ремонт – триває декоративний розпис стін.

У четвер, 23 липня у групі ПК «Хімік» у мережі Фейсбук оприлюднена друга відео-розминка з Катею Заводун #homefitKat.

            Бібліотеки нашого міста  проводили заходи з реклами  бібліотеки, її бібліотечно-бібліографічного потенціалу: публікували  матеріали про діяльність бібліотеки та ХАБУ в соціальних мережах,  поширювали рекламу щодо  книг,  зокрема книжкових виставок : «Духовні скарби України» / До дня Хрещення Київської Русі-України та «Приголомшливі пригоди просто поруч» / Подорож до лісу та водойм.  До Всесвітнього дня шоколаду в ХАБІ пройшов кінопоказ «Чарлі та шоколадна фабрика». Всі заходи проходили з дотриманням санітарних норм.

            Працівниками Первомайського краєзнавчого музею  проводилася робота щодо  участі у щорічному Велотурі по фортецях Слобожанщини TourDeFort. На учасників та гостей чекає театралізоване відкриття та культурно-історичний супровід по маршруту. Також проводилися адміністративно-господарські роботи, та упорядкування фондосховища.

Працівниками  комунального закладу «Первомайський міський Палац культури «Хімік» Ольгою Будник та Едуардом Козир було  розмальовано герб біля міської ради. Білеше за посиланням: https://www.facebook.com/pg/pervomaisk/posts/

 

Начальник відділу культури і туризму                Ольга ПАВЛОВА

Альбом: Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму  за минулий тиждень
Альбом: Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму  за минулий тиждень
Альбом: Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму  за минулий тиждень
Альбом: Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму  за минулий тиждень
Переглядів: 480
Дата публікації: 13:54 24.07.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>