«Гвардія Наступу»
«Гвардія Наступу»

«Гвардія Наступу»

У межах Національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів...

У межах Національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів

Один з них – «Рубіж» (до лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт, Рубіжне на Луганщині).

24 лютого 2022 року група бригади першою прийняла бій з елітними російськими десантниками в районі аеропорту «Антонов» у Гостомелі. Бригада звільнятиме країну від окупанта до географічних кордонів 1991 року.

Девіз: «Повернемо законні рубежі країни»

Штурмова бригада «Спартан»

З перших хвилин повномасштабного вторгнення гвардійці бригади на різних напрямках не давали противнику прорватися до міста Харкова, зупиняючи в боях групи ворога та знищуючи російську техніку. Бригада має досвідчені артилерійські підрозділи.

Девіз: Ми є штурм!

Лють» (бригада Національної поліції України).

Це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Два штурмових полки, батальон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. Їхній арсенал містить бронетехніку, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Девіз: «Перетвори свою лють на зброю».

«Червона калина» – це бригада, яка формується в Калинівці, Вінницька область, і братиме участь у наступальних операціях за ключові міста сходу України. Після повномасштабного вторгнення підрозділ був залучений до оборони столиці. Його бійці спільно із ЗСУ звільнили понад 20 населених пунктів Київщини, розбивали колони ворожої техніки та рівняли із землею позиції окупантів. 

????Червоне полум’я наступу 

«Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України). 

У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон з агресором, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку. 

Для виконання завдань мобільний прикордонний загін має на озброєнні протитанкові й артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. 

Перші на кордоні, перші в наступі!

"Азов" - Легендарний підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі героїчно утримував комбінат "Азовсталь".

«Азов» звільняв Маріуполь у червні 2014 року, брав участь в боях під Іловайськом, обороняв Маріуполь з кінця серпня 2014 року, здійснював наступ на Широкине у лютому 2015 року, виконував завдання в районі проведення АТО (пізніше ООС). Силами підрозділу проведено успішну Павлопіль-Широкінську операцію у 2015 році, виконано низку успішних бойових завдань у районі Світлодарської дуги.

"Кара-Даг" - 24 лютого 2022 року з моменту повномасштабного вторгнення особовий склад приступив до виконання бойових завдань, вів оборонні дії в населених пунктах Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка. Своєчасне прибуття підрозділів полку до району виконання бойових завдань 24-27 лютого 2022 року дало змогу зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів. 26.02.2022 особовий склад взводного опорного пункту на південній околиці населеного пункту Молочанськ вступив у бій із переважаючими силами росіян, внаслідок чого було знищено передовий дозор, 2 БТР з екіпажами та піхоту, пошкоджено та виведено з ладу 2 танки противника, сили окупантів були відкинуті на північну околицю міста. При спробі противника здійснити прорив через міст на південно-західній околиці міста Токмак знищено 3 танки противника. Завдяки застосування сучасних методів ведення бою особовим складом бригади за підтвердженою інформацією знищено 6 ворожих повітряних суден (4 літаки СУ-25, 2 гелікоптера К-52), 2 БПЛА, 1 ракета, а також броньовану техніку та живу силу противника. Кара за Крим, ось що значить Кара-Даг!

"Буревій" -  З 24 лютого 2022 року особовий склад військової частини виконує завдання в складі угрупування сил оборони міста Києва, охороняючи важливі державні об’єкти та об’єкти інфраструктури. Батальйонна-тактична група зайняла батальйонний район оборони на зовнішньому рубежі оборони міста Києва в Чернігівській області. Особовий склад бригади залучався для оборонних дій в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ Луганської області та по теперішній час виконуює завдання в місті Бахмут Донецької області. Буревій розшировуєься як бригада утилізації російських військових. І ця буря йде на ворогів, вступай і наступай!

Приєднатися до бригади можна в ЦНАПі https://t.me/synegubov/5476 або записатися онлайн https://storm.mvs.gov.ua/

ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ? ТЕЛЕФОНУЙ:

080 010 00 20

Альбом: «Гвардія Наступу»
Переглядів: 791
Дата публікації: 10:50 06.02.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>