«Казан-чемпіон» на шляху до нового рекорду!
«Казан-чемпіон»  на шляху до нового рекорду!

«Казан-чемпіон» на шляху до нового рекорду!

Ось і виїхав до свого нового рекорду улюблений всіма «Казан-чемпіон». Сьогодні він прямує вулицями міста прямісінько до Олексіївської фортеці.

Дорогою іменитий герой зазиває мешканців та гостей Первомайської громади скуштувати нової органічної каші, що буде готуватися на Family Fest. Ви ж, звісно, чули, що вже завтра, 18 вересня, ТОВ «ТЕРРА» безкоштовно пригощатиме усіх гостей заходу креативним «Кукурбузом», звареним у цьому  чавунному велетні?!

Рецепт, що має намір стати національним (а, можливо, і СВІТОВИМ!) рекордсменом, неодноразово озвучувався ТОВ «ТЕРРА», але він вартий, щоб про нього щоразу говорили:  

На виготовлення 2 тон «Кукурбузу» піде:

  • 1000 кг кокосових горіхів, з яких вижали 100 кг органічного кокосового молока (воно прилетіло до нас з тропічного острова Шрі-Ланка),
  • 3500 КУКУРудзи,
  • 1000 кг гарБУЗа,
  • 500 кг винограду та ще багато смаколиків.

Долучайтесь до команди рекордсменів! Саме з вашою участю ми зможемо встановити ще один рекорд: найбільша кількість людей, які смакують найбільшу у світі кашу одночасно!

А ще обов’язково  зробіть світлини з запальним «Казаном-рекордсменом», щоб залишити на пам'ять цю неймовірну подію!

 

ТМ "ТЕРРА" — головний партнер родинного фестивалю «Олексіївська фортеця»: https://www.facebook.com/terra.good.food

Організатори фестивалю: Первомайська міська рада, міський відділ культури, Харківський обласний центр культури і мистецтва, Харківський обласний центр туризму, ГО Моушн+, за підтримки Харківської обласної ради в рамках конкурсу проектів місцевого та регіонального розвитку "Разом в майбутнє".

#fortfamilyfest #фестиваль #familyfest #ОлексіївськаФортеця #фортеця #Первомайський #МандруйУкраїною

 

Переглядів: 3169
Дата публікації: 13:51 17.09.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>