Пункт незламності поряд з Казаном-Чемпіоном.
Пункт незламності поряд з Казаном-Чемпіоном.

Пункт незламності поряд з Казаном-Чемпіоном.

Незламність – це про соціально активний бізнес Первомайської територіальної громади, або як роботодавці об’єднались із владою громади з метою підставити плече для тих, хто поруч.

Харківщина – місце сильних і незламних, а Первомайщина - невід’ємна частина мужнього регіону. В рамках міжнародної співпраці з нашими іноземними партнерами, а саме із німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, нашій громаді був наданий намет з тепловою гарматою для організації чергового «Пункту незламності»
Великий намет, що розташувався поруч з ТОВ «ТЕРРА», по сусідству з Казаном-Чемпіоном, скоро буде зігрівати всіх охочих. Також в ньому будуть гарячі напої та фірмові страви від відомої, далеко за межами нашої країни, компанії-виробника "ТЕРРА". Про час, коли новий «Пункт Незламності» запрацює в повну силу, буде повідомлено додатково.
Микола БАКШЕЄВ: «Дякуємо нашим добрим друзям та партнерам - компанії GIZ, яка постійно допомагає нам, а також, за активну соціальну і патріотичну позицію, бізнесу Первомайської громади! З таким відповідальним бізнесом, як в нашій громаді, та надійними партнерами, ми обов'язково вистоємо та переможемо. Єдність і взаємопідтримка – запорука перемоги! Все буде Україна!» Відео за посиланням ???? https://youtu.be/MIjGPj6LWuE
 
Переглядів: 565
Дата публікації: 08:18 13.02.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>