Черговий вдалий проєкт!
Черговий вдалий проєкт!

Черговий вдалий проєкт!

Проєкт «Впровадження системи моніторингу поводження з відходами на території Первомайської міської територіальної громади»

Проєкт «Впровадження системи моніторингу поводження з відходами на території Первомайської міської територіальної громади», який реалізує БО ПМБФ «ДЖЕРЕЛО» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні та фінансової підтримки Уряду Швеції, передбачає організацію пункту спостереження та контролю (встановлення камер відеоспостереження) за утилізацією твердих побутових відходів на полігоні. Проєкт має на меті зменшення несанкціонованого викидання сміття на полігон, покращення дисципліни населення та суб’єктів господарювання.
Крім того, проєкт передбачає встановлення GPS-трекерів і датчиків контролю палива на комунальний транспорт КП «Жилсервіс», що дасть змогу мінімізувати витрати палива, розробити оптимальні маршрути пересування для комунальної техніки, підвищити ефективність її використання й планування подальшої оптимальної ефективної роботи комунальної техніки, пов’язаної з вивезенням сміття. Також в межах проєкту планується закупівля контейнерів для сміття – баки для твердих побутових відходів та поліетиленових пляшок.
Проєкт реалізується в декілька етапів. Вже закуплено та встановлено GPS-трекери та датчики контролю палива на 12 одиниць комунального транспорту КП «Жилсервіс». Тож є можливість слідкувати, координувати та корегувати схеми руху комунального транспорту. До того ж, днями отримано 50 контейнерів для сміття (баки для твердих побутових відходів), що будуть встановлені на території громади.
Публікацію підготовлено ПМБФ «ДЖЕРЕЛО» у межах реалізації проєкту «Впровадження системи моніторингу поводження з відходами на території Первомайської міської територіальної громади» за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування Уряду Швеції.
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Альбом: Черговий вдалий проєкт!
Переглядів: 633
Дата публікації: 13:46 22.02.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>