В боях на Куп’янщині загинув Крутогузов Даніїл Олексійович
В боях на Куп’янщині загинув Крутогузов Даніїл Олексійович

В боях на Куп’янщині загинув Крутогузов Даніїл Олексійович

Цивільна Панахида за полеглим воїном відбудеться у середу, 01 березня, о 12:00 на центральній площі біля ПК «Хімік».

І знову тяжка втрата для нашої громади. В боях на Куп’янщині, біля населеного пункту Подоли, загинув Герой, стрілець-зенітник І зенітного ракетного взводу 1 зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону артилерійської частини, солдат Крутогузов Даніїл Олексійович, 1999 року народження.
Даніїл, уродженець нашого міста, випускник ліцею №7 та Первомайського професійного ліцею. Вступив до лав ЗСУ за Контрактом 20 грудня 2019 року. Боронив Харківщину з першого дня повномасштабного вторгнення. Приймав участь у звільненні Куп'янська, боронив наше небо від ворожої авіації. Героїчно стояв на захисті Харкова та стримував ворога на Луганському напрямку. Завжди усміхнений та веселий, він був сміливий та хоробрий, мав багато планів та любив свою Батьківщину. 
На жаль Герой загинув 24 лютого, під час виконання бойового завдання при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність.
Нехай добрий, світлий спомин про Даніїла назавжди залишиться в пам'яті рідних, колег, усіх хто знав його, любив і шанував... 
Висловлюємо щирі співчуття родині військовослужбовця…

Вдома Героя не дочекались мама, брат, сестра та кохана дівчина.

Цивільна Панахида за полеглим воїном відбудеться у середу, 01 березня, о 12:00 на центральній площі біля ПК «Хімік».

Переглядів: 690
Дата публікації: 17:48 27.02.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>