Відповідальність за спалювання сухої трави та листя у 2023 році
Відповідальність за спалювання сухої трави та листя у 2023 році

Відповідальність за спалювання сухої трави та листя у 2023 році

Інформація

Україна має великий ризик неконтрольованих масштабних пожеж в екосистемах. Саме тому протидія масовим пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь повинна бути одним із завдань органів державної влади і органів місцевого самоврядування. Останнім часом почастішали випадки випалювання населенням залишків сухої рослинності.

З метою запобігання та протидії масовим пожежам доводимо до відома населення та керівників підприємств, що проводять діяльність на території Первомайської міської територіальної громади, інформацію стосовно дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах, недопущення спалювання стерні, сухої трави та інших пожнивних решток. Також нагадуємо про відповідальність громадян та посадових осіб за порушення правил пожежної безпеки.

За спалювання сухої трави та листя передбачений штраф від 3060 до 6120 грн для громадян, від 15300 грн до 21420 грн на посадових осіб.

У воєнний час спалювання сухостою може бути прирівняне до диверсійної роботи, що передбачає кримінальну відповідальність.

Переглядів: 602
Дата публікації: 10:59 07.04.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>