«Ukraine Recovered»
«Ukraine Recovered»

«Ukraine Recovered»

24 квітня голова Первомайської міської громади Микола БАКШЕЄВ взяв участь в онлайн-конференції, яка проходила в Брюселі.

«Кожен з нас творить історію свого міста, країни, Європи - тут і зараз, тому відкидаючи тезу «не на часі» ми рухаємося вперед», - підкреслив голова Первомайської міського громади Микола Бакшеєв на «Ukraine Recovered».
24 квітня голова Первомайської міської громади Микола БАКШЕЄВ взяв участь в онлайн-конференції, яка проходила в Брюселі. Захід, під назвою «Ukraine Recovered» був організований Урядом України та Урядом ЄС разом із ПРООН. Метою даного зібрання є обговорення і розкриття проблем та можливостей, а також визначення компонентів, які можуть допомогти перезапустити економіку нашої країни та забезпечити фундамент для структурної політики, для післявоєнного відновлення України. Микола Бакшеєв в своїй промові розповів про досвід в прийнятті ВПО, організації проживання та допомоги, про досвід вже реалізованих проектів в партнерстві з всесвітніми та європейськими партнерами, відзначив сильні та слабкі сторони нашої громади, проблеми та шляхи їх вирішення. Також були визначені напрямки взаємодії з країнами Євросоюзу, задля розвитку громади в цілому та покращення перебування в нашій громаді найбільш незахищених верств населення. Подякував за вже надану допомогу представниками країн ЄС та особисто представництву ПРООН.
Наприкінці своєї промови відзначив: «Сьогодні кошти і економічні ресурси, які європейська спільнота і цивілізований світ виділяє на підтримку України є дуже значними, але найдорожче того є досвід, який ми здобуваємо під час реалізації проектів підтримки. Прошу і вас, шановне панство, розраховувати на Первомайську громаду, як на надійного партнера у своїх ініціативах!»
ДОВІДКОВО: ПРООН у партнерстві з ЄС організувало двогодинну зустріч 24 квітня 2023 р. Слід зазначити, що слово на даному форумі, окрім організаторів та основних спікерів, було надано лише чотирьом представникам українських громад, серед яких і наш міський голова.
Переглядів: 186
Дата публікації: 21:17 24.04.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>