Дослідження потреб працездатних батьків дітей віком з 3 до 10 років м. Первомайський.
Дослідження потреб працездатних батьків дітей віком з 3 до 10 років м. Первомайський.

Дослідження потреб працездатних батьків дітей віком з 3 до 10 років м. Первомайський.

Опитування

ГО "ЙЕС" за підтримки уряду Німеччини планує у червні 2023 року відкриття безпечних дитячих просторів (далі - просторів) у м. Первомайський за адресою вулиця Світанкова, 3  для покращення доступу дітей 3-10 років до освіти в прифронтових регіонах України та з метою сприяння самозайнятості та працевлаштування батьків дітей 3-10 років і в тому числі ВПО.

Передбачено створення просторів для двох вікових груп: від 3 до 6 років, а також з 6 до 10 років. Дані простори нададуть можливість працюючим батьками залишати дітей під наглядом спеціалістів по роботі з дітьми з 8.00 до 16.00\17.00 для того, щоб вони могли повноцінно здійснювати трудову діяльність.

Для того, щоб створити та облаштувати безпечні дитячі простори у відповідності до вікових потреб дітей, які будуть потенційними відвідувачами просторів, ми просимо вас заповнити анкету, яка займе не більше 10 хвилин вашого часу. Якщо Ви НЕ проживаєте в м. Первомайський (постійно чи тимчасово), просимо Вас не заповнювати анкету.

Заповніть анкету https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpuUNtcckgqi1Nb9FlePKd3PIKD7pE4RgRlM6ePrN9HFtthA/viewform

Дане анкетування проводиться в межах проєкту "БЕЗПЕЧНИЙ ДИТЯЧИЙ ПРОСТІР У НЕБЕЗПЕЧНИЙ ЧАС", який реалізується ГО "ЙЕС" за підтримки уряду Німеччини в межах проєкту "Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України"

У випадку запитань, будь ласка, звертайтесь на електронну пошту ngo.yes.ukraine@gmail.com

Переглядів: 186
Дата публікації: 14:36 18.05.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>