Що загрожує власникам українського паспорта на тимчасово окупованих територіях
Що загрожує власникам українського паспорта на тимчасово окупованих територіях

Що загрожує власникам українського паспорта на тимчасово окупованих територіях

Інформація Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Евакуація чи рідний дім, український паспорт чи папірець країни-агресора – складний вибір, який в умовах війни постає перед багатьма. Причиною длясумнівів є лише беззаконня, яким рфруйнує життя наших громадян.

Охочі зберегти своє місце проживанняіноді змушені існувати в умовах, які диктує ворог. Примусова паспортизація залишається у переліку головних проблем на тимчасово окупованих територіях. Так, шляхом погроз, шантажу та насилля злочинні адміністрації схиляють населення до змінигромадянства. Щоб отримати згоду в найкоротший термін,людейвідключають від електромережі, виселяють з житла, позбавляютьмайна, соціальних виплат тощо.

Примусова паспортизаціяє одним із безлічі злочинів, які кояться представниками рф на території незалежної держави. Офіційного визнання такі документи ніде не отримають. Українці мають бути обачливими та пам’ятати, що за добровільне сприяння ворогу в русифікації населення передбачена правова відповідальність. Виключенням є випадки, коли від зміни паспорта залежить збереження умов для виживання.

Переглядів: 159
Дата публікації: 16:08 07.06.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>