Новим партнерам бути?
Новим партнерам бути?

Новим партнерам бути?

Відсьогодні Італійці розглядають можливість стати партнером для нашої громади.

Сьогодні, 13 червня, в рамках проекту «Мости довіри», який реалізовує АМУ та Рада Європейських муніципалітетів та регіонів, міський голова Микола Бакшеєв мав нагоду презентувати Первомайську міську громаду керівництву одразу декількох муніципалітетів району Альто Міланезе (Ломбардія, Італія). Ця поїздка, у складі представників ще трьох громад з України, надає можливість  знайти партнерів в Італії та чітко окреслити майбутні шляхи співпраці. Впровадження європейських стандартів в усіх галузях життєдіяльності на рівні громад, приведення їх у відповідність до європейських вимог - ці компоненти необхідні для подальшої інтеграції України  до ЄС. А завдяки активному партнерству з громадами країн Європейського Союзу ми зможемо розвивати Первомайщину та  в цілому сприяти відновленню післявоєнної України.

Наявність європейських муніципальних партнерів дозволить нашій громаді брати участь у проєктах Єврокомісії зі створення реконструкції міської інфраструктури. Допоможе в цьому й історичний та практичний досвід створення та функціонування європейських міст. Адже не секрет, що більшість українських громад, в тому числі й наша громада, ще до війни не мали достатньо коштів на належне утримання інфраструктури. Усі значні реконструкції в місті Первомайський відбувалися за кошти іноземних «донорів», які були залучені в наслідок міжнародної активності міського голови та його команди. Практика показала що такі відносини є дієвими для Первомайщини. Тому слід підтримувати таку стратегію розвитку Первомайщини, залишаючись в добрих стосунках вже з наявними партерами, та налагоджувати нові зв’язки.  Ми гідні жити в себе вдома за європейськими стандартами і якістю життя!

Важливо розуміти, що європейські гроші та блага прийдуть лише разом зі зміною свідомості їх користувачів. Наприклад, потрібно почати з елементарного - ми повинні змінити своє ставлення до сміття та почати свідомо його сортувати, формувати енергоощадну поведінку, сповідувати прозорі демократичні цінності. Шануймо нашу громаду та наближаємося до Європи разом!

Альбом: Новим партнерам бути?
Альбом: Новим партнерам бути?
Переглядів: 183
Дата публікації: 16:05 13.06.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>