Первомайська міська громада долучилась до коаліції ДОБРОЧЕСНИХ ГРОМАД
Первомайська міська громада долучилась до коаліції ДОБРОЧЕСНИХ ГРОМАД

Первомайська міська громада долучилась до коаліції ДОБРОЧЕСНИХ ГРОМАД

Загалом Доброчесність — це чинити правильно навіть тоді, коли ніхто не бачить. А що означає ухвалення меморандуму для нашої громади?

Вчора, 29 червня 2023 року, на черговому засіданні сесії Первомайської міської ради, депутатами було підтримано ініціативу міського голови щодо приєднання громади до «Коаліції Доброчесних Громад»

ЩО ОЗНАЧАЄ ДОБРОЧЕСНІСТЬ?
«Доброчесність — це чинити правильно навіть тоді, коли ніхто не бачить».
 

НАВІЩО МИ ЦЕ РОБИМО⁉️
Бо для нас і наших громад-партнерів ДОБРОЧЕСНІСТЬ є основою роботи влади.
 

ЧОМУ ЦЕ ВИГІДНО⁉️
Бо в Україні і в світі підтримують тих, кого розуміють, бачать і кому довірять.

ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ  ДЛЯ ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ⁉️

Микола БАКШЕЄВ: «Участь у проєкті «Коаліції доброчесних громад» має цілком конкретні цілі та завдання. Наша громада наразі працює з багатьма проєктами, що мають на меті отримання не тільки методичної, а й гуманітарної допомоги для Первомайщини. Отримуємо таку допомогу не тільки на державному рівні, а й маємо багато партнерів з-за кордону. Плануємо і надалі розширювати географічні межі такого партнерства. Свою роботу, кожен свій крок, ми постійно висвітлюємо, бо нам і нашим партнерам-благодійникам важливо, щоб все було прозоро. Тобто ми і раніше працювали за принципами відкритості та доброчесності, але тепер ми ще й доєдналися до потужної спільноти однодумців. 
Все це дозволить нам не тільки зараз бути надійними партнерами, а й доброчесною громадою в майбутньому, після нашої перемоги над ворогом. Україна обов’язково переможе і буде в складі Європейського Союзу. А в його основі давно і надійно покладено принцип доброчесності. То ж добре, що таку мою ініціативу підтримало більшість депутатів міської ради. Продовжуємо робити свою справу прозоро та відкрито разом зі спільнотою доброчесності вже сьогодні, щоб завтра мали надійне підґрунтя для розвитку нашої громади».

ЩО ДАЛІ⁉️
Затвердження меморандуму міською радою – то лише початок великої роботи у співпраці з Коаліцією Доброчесних Громад. Далі буде низка навчань фахівців, реалізація та проведення заходів в рамках співпраці, допомога та відкритість в діях, про що ми обов'язково будемо писати на наших офіційних ресурсах. 

Проєкт рішення  «Про затвердження тексту Меморандуму-декларації про створення та функціонування Коаліції доброчесних громад та уповноваження міського голови м.Первомайський на його підписання»  можна переглянути на офіційному сайті Первомайської міської ради за посиланням. 

Переглядів: 256
Дата публікації: 16:17 30.06.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>