Якщо випотребуєте правничої допомоги
Якщо випотребуєте правничої допомоги

Якщо випотребуєте правничої допомоги

звертайтеся до юристів системи БПД. Ви можете це зробити офлайн або скориставшись дистанційними сервісами системи.

Допомога офлайн:

  • до сектору «Лозівське бюро правової допомоги» за адресою: м. Лозова, вул. Свято-Миколаївська, буд. 4, тел. 099-652-56-85 або (05745) 2-71-03.

  • найближчого бюро правової допомоги.

На мапі за посиланнямhttps://bit.ly/bpd_buroможна перевірити розташування, номери телефонів та режим роботи.

  • Зверніться до юристів під час роботи консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.https://bit.ly/42fQ3lW

Допомога онлайн

  • Зателефонувати до контактного центру системи БПД за номером 0 800 213 103 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонівв межах України безкоштовні).

  • Номер для дзвінків з-за кордону: +38 (044) 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку).

  • Зателефонувати з Telegram: https://t.me/+380677213103

(юристи працюють на лінії з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 18:00 за Київським часом)

Щоб отримати правову консультацію письмово, напишіть у Telegram-бот: https://t.me/LegalAidUkraineBot(юристивідповідають у робочідні).

  • консультації можна переглянути на довідково-інформаційній платформі правових консультаційWikiLegalAid.

http://surl.li/kote

  • Тут зібрані усі сервіси доступу системи безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

Звернення про надання безоплатної вторинної правничої допомоги

Якщо під час консультації з юристами системи БПД, ви зʼясували, що потребуєте безоплатної вторинної правничої допомоги (БВПД), тобто представництва інтересів у суді чи в інших державних органах, допомоги в підготовці документів до суду, — подайте відповідне звернення та документи, які підтверджують право на БВПД, одним із визначених законодавством способів:

особисто або через законного представника безпосередньо до місцевого центру з надання езоплатної вторинної правничої допомоги;

поштоюдо центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги;

електронною поштою на офіційнуелектронну адресу центру з надання безоплатної вторинної  правничої допомоги. У такому зверненні необхідно зазначити прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, електронну адресу для зворотного зв’язку, суть правового питання та категорію суб’єкта права на безоплатну допомогу. Звернення повинно бути підписане кваліфікованим електронним підписом.

Детальний механізм подання електронного звернення про надання безоплатної вторинної правничої допомоги наразі напрацьовується.

 

 

Переглядів: 109
Дата публікації: 13:19 06.09.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>