Про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Первомайської міської ради Харківської області
Про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Первомайської міської ради Харківської області

Про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Первомайської міської ради Харківської області

Інформування

       Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України 04.08.2023 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» виконавчий комітет Первомайської міської ради формує склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Первомайської міської ради.

      Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (далі – Рада) є консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

      Персональний склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність внутрішньо переміщених осіб становить – 9 осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, — 3 особи.

      До складу Ради входять внутрішньо переміщені особи, місцем фактичного проживання, яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, є адміністративно-територіальна одиниця, яка є адресою останнього задекларованого/зареєстрованого місця проживання внутрішньо переміщеної особи, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду, в тому числі, які є представниками суб’єктів господарювання та в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи.

      До складу Ради входять по одному представнику від громадських об’єднань, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах адміністративно-територіальної одиниці, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду.

      Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до виконавчого комітету Первомайської міської ради внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

  • заяву у довільній формі;

  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

  • документа про освіту (за наявності);

  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

       Пропозиції щодо включення до складу Ради подаються в електронній формі на електронну адресу відділу координації соціальної роботи управління соціального захисту населення Первомайської міської ради uszn@pervom-rada.gov.ua

       Документи у паперовому вигляді можна подати до управління соціального захисту населення Первомайської міської ради за адресою: Харківська обл., Лозівський район, м. Первомайський, Четвертий мікрорайон, буд. 21, каб. 1. Пропозиції приймаються до  25 вересня 2023 року включно.

       За додатковою інформацією  просимо  звертатися  до  відділу  координації соціальної  роботи  на  вищевказану  електронну  адресу    або    за тел.  (05748) 3-40-85.

Переглядів: 162
Дата публікації: 11:53 13.09.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>