Долучайтесь до донорського руху!
Долучайтесь до донорського руху!

Долучайтесь до донорського руху!

Забір крові відбудеться 05 жовтня 2023 року

Долучайтесь до донорського руху!

В Україні вже другий рік поспіль триває  повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну.

           Ця війна докорінно змінила все наше життя. І незважаючи на всі жахіття, Україна демонструє справжні дива — дива єдності, хоробрості, незламності. Наші захисники дивують увесь світ своїм завзяттям та бойовою майстерністю, а ми — гідно віддячуємо їм своєю підтримкою.

           Проте, щодня до нашої лікарні прибувають нові поранені бійці, і їм ми теж можемо допомогти, здавши кров, котра рятує життя військових. Потреба в донорській крові лишатиметься стабільно високою аж до перемоги, і ми можемо зробити свій вклад у цю перемогу.

           Донорської крові потребують також цивільні, що постраждали від воєнних дій і це наші громадяни, які постраждали від ракетного обстрілу - 04 07.2023 року. Не скасувала війна і планових ургентних операції, онкологічних захворювань, ускладнених пологів. В Україні завжди існував дефіцит донорської крові, й наразі ця проблема стала особливо гострою.

           Маючи у власності лікарню другого рівна, наша громада має можливість під час війни на регулярній основі забезпечити забір крові від громадян.

           Саме такий забір крові відбудеться 05 жовтня 2023 року, який буде проведений Харківським обласним Центром крові. Для одноденної донації необхідно не менше 50 осіб – донорів, здатних здати кров.

           Свідомі громадяни часто переймаються, що буцімто недостатньо роблять для наближення Перемоги. Долучившись до донорського руху, ви вже ніколи не зможете сказати про себе подібного. Одна донація здатна врятувати три життя — життя трьох фантастичних бійців, завдяки яким ми з вами усе ще живі, здорові та живемо і працюємо в своїй громаді разом зі своїми родинами.

                    Віримо в Україну, в ЗСУ і в кожного, хто на своєму місці наближає нашу Перемогу!

Переглядів: 159
Дата публікації: 09:15 25.09.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>