І знову біль та непоправна втрата!
І знову біль та непоправна втрата!

І знову біль та непоправна втрата!

Сьогодні стало відомо про смерть нашого земляка,

стрільця першого стрілецького відділення, третього стрілецького взводу першої стрілецької роти - Петренка Дениса Сергійовича, 1987 року народження. Нажаль серце Воїна не витримало і він помер в селі Старий Кривин, Шепетівського району Хмельницької області 01.10.2023 року від серцевої недостатності. Герою було лише 36 років.

Денис Сергійович народився в м. Казань в родині, де батько був військовим а мати лаборантом. Життя прожив в нашій громаді. Закінчив Первомайську школу № 5. Після закінчення школи навчався в Харківському інституті бізнесу та менеджменту. До початку повномасштабного вторгнення працював в Ровенському автодорі. Війна Дениса застала під Херсоном, звідки вони з бригадою співробітників довго не могли виїхати. Але, як тільки їм це вдалося, він переїхав в Староконстянтинів, що на Хмельниччині, де одразу вступив до лав ТРО добровольцем. Вихований військовим він інакше поступити не міг.

Денис Сергійович був чесною, доброю життєрадісною та відважною людиною.
У чоловіка залишились мати та восьмирічна донечка Софійка.

Щиро співчуваємо рідним та близьким Дениса з приводу тяжкої втрати! Нехай душа загиблого віднайде вічний спокій!
Спочивай з миром, воїне! 

ПОХОВАННЯ ДЕНИСА СЕРГІЙОВИЧА ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАВТРА, 04.10.2023 РОКУ.
 - Цивільна Панахида об 11-00 в Храмі Ікони Казанської Божої Матері.

Переглядів: 182
Дата публікації: 10:18 03.10.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>