Перший заступник Антон Орєхов взяв участь у Стратегічній сесії
Перший заступник Антон Орєхов взяв участь у Стратегічній сесії

Перший заступник Антон Орєхов взяв участь у Стратегічній сесії

Її провела команда Агенції регіонального розвитку Львівської області

Команда АРР Львівської області провела Стратегічну сесію щодо планування роботи локальних агенцій для агенцій регіонального та місцевого розвитку Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Полтавської, Чернігівської та Харківської областей в межах програми розвитку ООН за напрямом «Громадська безпека та соціальна згуртованість».

З вітальним словом та представленням Львівщини виступив директор АРР Орест Фільц, який закцентував на напрямах діяльності агенції та активність команди за структурними пріоритетами.

Також керівниця Офісу євроінтеграції Ірина Тимечко пропрацювала з представниками агенцій планування роботи та визначення цілей і завдань у процесах мобілізації, розвитку та відновлення громад.

У результаті Стратсесії напрацьовано спільна ініціатива і напрямки співпраці агенції регіонального та місцевого розвитку! Дякуємо за візит на Львівщину! До нових зустрічей, спільних проектів та подальшої співпраці!

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Filts Orest Iryna Tymechko Oleksandr Dobosh Alex Pryshlyak Danylo Petriv

Агенція регіонального розвитку Миколаївської області Агенція регіонального розвитку Чернігівської області Департамент економічного розвитку Чернігівської ОДА Інститут розвитку міста Запоріжжя Інститут розвитку міста Полтави Інститут розвитку Кременчука Агенція розвитку Миколаєва Агенція розвитку міста Синельниково ПМГО "Агенція економічного розвитку м.Павлоград" Агенція розвитку Мелітополя Агенція інвестиційного розвитку міста Ніжин Чернігів Європейський Прилуцька міська рада Первомайська міська рада Харківської області Агенція розвитку громад

Інформація Regional Development Agency of Lviv Region

 

Альбом: Перший заступник Антон Орєхов взяв участь у Стратегічній сесії
Альбом: Перший заступник Антон Орєхов взяв участь у Стратегічній сесії
Альбом: Перший заступник Антон Орєхов взяв участь у Стратегічній сесії
Переглядів: 131
Дата публікації: 08:23 16.10.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>