В ХАБі “Комора” сьогодні було людно.
В ХАБі “Комора” сьогодні було людно.

В ХАБі “Комора” сьогодні було людно.

Там відбувся тренінг щодо основних процедур та принципів Бюджету участі 2023 року та роз’яснення щодо написання проєктних пропозицій.

Наш молодіжний лідер Олексій Шаповалов сам був неодноразовим учасником та переможцем конкурсу.

І сьогодні він “створював собі конкуренцію” — навчав всіх зацікавлених, як правильно подати проект та позмагатись у цьому сезоні Громадського бюджету.

Тренінг відвідав міський голова Микола Бакшеєв, його перший заступник Антон Орєхов та команда громадської організації “Агенція сталого розвитку міста”.

Микола Бакшеєв сказав, що залученість громади дозволяє мешканцям самостійно вирішувати як розподілити частку бюджетних коштів.

Міський голова пообіцяв “зелену дорогу” проектам, які не наберуть потрібних голосів, але будуть креативними та потрібними: “Ми спробуємо їх профінансувати поза Бюджетом участі”.

То ж не зволікайте.

Подати проект можна до 30 жовтня 2023 року до 14-00.

Чекаємо на ваші неймовірні ідеї, давношні мрії та амбітні забаганки!

Переглядів: 138
Дата публікації: 17:53 18.10.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>