На засіданні виконавчого комітету підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення
На засіданні виконавчого комітету  підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення

На засіданні виконавчого комітету підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення

Микола Бакшеєв прокоментував: «Ми йдемо на цей крок, бо він економічно необхідний»

Для громади повідомлення про рішення КП «Тепломережі»  стало дуже резонансним.

Тому частина членів виконкому були рішуче налаштовані голосувати проти.

Рішення «мутузили» майже півтори години.

Директор комунального  підприємства Михайло Черняк підготував презентацію з чітко і прозоро сформувальованою інфографікою складової тарифу.

Михайло Черняк  сказав, що основною причиною здорожчання води і водовідведення є збільшення вартості електроенергії в 4,4 рази.

Члени виконкому довго і детально розпитували про роботу «Тепломереж», про заходи з енергоефективності, про заборгованість споживачів.

 Міський голова Микола Бакшеєв  пояснив, що кожен член виконкому повинен взяти на себе відповідальність за сьогоднішнє рішення.

Бо популізм може дорого обійтись громаді: це і погодинна подача води, і зрив опалювального сезону (робота котелень залежить від безперебійної роботи системи водопостачання).

Рішення далось нелегко і з умовою, що на січневому засіданні виконкому директор КП «Тепломережі» відзвітує про те, як вплинуло це рішення на роботу підприємства.

Рішенням виконкому встановлено тариф на послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення м. Первомайський – 40,16 грн./м3, централізоване водовідведення – 58,54 грн./м3; разом: 98,70 грн./м3

Тариф на послугу з централізованого водопостачання сіл Грушине, Караченців 36,08 грн./м3

Тариф на послугу з централізованого водопостачання села Ржавчик 16,49 грн./м3.

Переглядів: 219
Дата публікації: 16:16 20.10.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>