Первомайська громада працює над Стратегією розвитку
Первомайська громада працює над  Стратегією розвитку

Первомайська громада працює над Стратегією розвитку

7 листопада відбулась чергова зустріч робочої групи з розробки Стратегії розвитку Первомайської міської територіальної громади до 2030 року

Сьогодні експерти Олег Кулініч та Наталія Вальтер-Буйнова разом з командою фахівців та активістів детально обговорили і погодили візію, цілі та завдання розвитку громади до 2030 року.

Під час обговорення було акцентовано на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких сторін. 

Під час засідання основним завданням було  опрацювання плану заходів та завдань в межах стратегічних напрямків розвитку громади.

Учасники зустрічі активно включились в роботу:  висловили свої думки, внесли корективи та пропозиції.

Експерти також  презентували робочу версію «Дерева цілей» Стратегії.

Робоча група окреслила пріоритетні напрямки розвитку громади.

Яке ж стратегічне бачення громади?

В 2030 році Первомайська громада – це приваблива для життя громада, взірець спроможності та комфорту, де кожна людина відчуває себе значущою частиною активного суспільства; регіональний центр соціально відповідального бізнесу та сільгосппереробки.

Попереду нас ще чекає багато спільної роботи над над цим важливим для громади документом.

Переглядів: 301
Дата публікації: 16:49 07.11.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>