У ХОВА підбили підсумки діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Чугуївському районі
У ХОВА підбили підсумки діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Чугуївському районі

У ХОВА підбили підсумки діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Чугуївському районі

Про це йшлося під час засідання обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність» під керівництвом заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

«Під час засідань заслухано звіти міського, селищних голів, начальників військових адміністрацій населених пунктів щодо використання коштів місцевих та державного бюджету, проведення закупівель за поточний період 2023 року. Окремо увагу приділяємо декларуванню доходів. В адміністрації для працівників проведено тренінги щодо подання декларацій. На офіційному веб-сайті районної адміністрації створено окремий розділ «Робоча група «Прозорість і підзвітність», де для громадян з'явилася можливість залишати повідомлення про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень», – прокоментував Сергій Лободенко. 

Окрім того, обговорили проведення публічних закупівель Департаментом ЖКГ та ПЕК. У 2023 році було проведено 51 публічну закупівлю шляхом відкритих торгів, повідомив в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА Едуард Яровой. Загальна сума – понад 370 мільйонів гривень. Зокрема, було закуплено 38 одиниць техніки для 15 комунальних підприємств, проведено закупівлі з електромонтажних робіт, з реконструкції водоводу і капітального ремонту мереж водопостачання, водовідведення та опалення нежитлової будівлі. Також придбали пересувну котельню та трансформатори. 

Більше:http://https://kharkivoda.gov.ua/news/125236

Переглядів: 88
Дата публікації: 14:23 23.01.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>