Грошова допомога мобілізованим
Грошова допомога мобілізованим

Грошова допомога мобілізованим

Передбачена одноразова грошова допомога мешканцям Первомайської міської територіальної громади Харківської області мобілізованим до лав Збройних сил України з 01.01.2024 року (в розмірі 20,0 тис.грн. на 1 особу).

Шановна громада! Надаємо уточнену інформацію щодо отримання допомоги мобілізованим. З метою підтримки та матеріального забезпечення мобілізованих громадян-мешканців Первомайської міської територіальної громади та мобілізованих ВПО зареєстрованих на території Первомайської міської територіальної громади, згідно Програми «Підтримки Сил територіальної оборони Збройних Сил України, Збройних Сил України, Служби безпеки України, Національної Гвардії України, Національної поліції України та інших підрозділів Міністерства внутрішніх справ України, добровольчого формування міської територіальної громади на 2024-2025 роки та на період дії воєнного стану  »  № 971-50/8 від 25.01.2024 р. передбачена одноразова грошова  допомога мешканцям Первомайської міської територіальної громади Харківської області та ВПО, які зареєстровані в громаді та були мобілізованим до лав Збройних сил України з 01.01.2024 року (в розмірі 20,0 тис.грн. на 1 особу).

Для отримання такої допомоги необхідно звернутись ОСОБИСТО для написання заяви на отримання такої допомоги: в Перший відділ Лозівського РТЦК та СП в Харківській області, в Міську раду, 1 поверх, кабінет № 3, або в соцзахист.

До заяви також додаються:  копію паспорта ;  копію витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання заявника (якщо заявник має ID-пacпopт); копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника (крім фізичних осіб. які через релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган i мають про це відмітку в паспорті); копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (у разі наявності); реквізити поточного рахунку заявника у банківській установі. ???????? Все буде Україна ????????

Приєднані документи:

Програма підтримки
Переглядів: 212
Дата публікації: 08:50 14.02.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>